Weten of jouw plan in aanmerking komt voor financiering?

Financieringscheck

Ben je op zoek naar financieringsmogelijkheden voor jouw innovatieve idee? Doe eerst de financieringscheck en ontdek of je in aanmerking komt voor financiering vanuit onze fondsen.

Doe de financieringcheck

Fondsen

We beheren diverse fondsen (lening of participatie) met financieringsmogelijkheden van € 10.000,- tot € 2.500.000,- en zorgen dat jij je kansen optimaal benut!

Vouchers

Er zijn verschillende vouchers die jou als ondernemer nét een stap verder kunnen helpen!

Innovatiesubsidies

Wij zijn het eerste aanspreekpunt voor een aantal Provinciale en Europese Innovatiesubsidies.

Ondernemersverhalen

Wij zijn er voor ondernemend Zeeland. Al honderden Zeeuwse ondernemers hebben we geholpen. Ben jij de volgende?

Investeren

Bayck - de fiets is pas het begin

Van prototype naar grootschalige productie is geen eenvoudige stap. Angelo Jansen stond eind 2019 voor deze uitdaging met zijn bedrijfsidee Bayck en vond in Impuls Zeeland een waardevolle tipgever en sparringpartner.

Investeren

Groentepasta uit reststromen: Circulair én gezond!

VIDEO • Door Linsie haar deelname aan de Financieringstafel West-Brabant/Zeeland hebben we haar geholpen met financiering voor haar bedrijf en verovert ze binnen no-time de Nederlandse markt voor groentepasta.

Innoveren

vdP International

"Met behulp van de financiering van InnoGo! hebben wij apparatuur aangeschaft en een prototype ontwikkeld om dit typisch Zeeuwse product op een andere manier te bereiden. Naast de financiering hebben InnoGo! én Impuls bijgedragen aan de marktintroductie middels veelzijdig advies."

Innoveren Toerisme Investeren Verduurzamen

Duurzaam energieverbruik Camping Weltevreden

Camping Weltevreden kreeg als eerste een lening via het Fonds Vrijetijdseconomie en realiseert hiermee zijn plan voor een gasloze camping.

Investeren

Van frustratie naar doorbraak

René Riemens ontwikkelde zijn onderneming door en kwam tot een grote internationale doorbraak met behulp van onze ondersteuningsmiddelen.

Innoveren Logistiek Investeren

HelloContainer

HelloContainer is dé digitale oplossing voor het exporteren van containers. Wij hebben het bedrijf ondersteund in verschillende groeifasen.

Toerisme Innoveren Investeren

Verduurzamen watergebruik Camping Olmenveld

Camping Olmenveld werkt aan het circulaire hergebruik van al het water op hun camping en maakte hiervoor gebruik van het Fonds Vrijetijdseconomie.

Investeren Digitaliseren

Allyourz, de digitale innovatie voor de Zeeuwse vrijetijdssector

Mede door financiering kon allyourz worden uitgebouwd tot een compleet digitaal platform waarbij zowel verblijfs- en dagtoeristen, als inwoners van Zeeland het maximale uit onze provincie halen en zoveel mogelijk direct digitaal regelen.

Investeren Digitaliseren

Provispo digitaliseert voetbalclubs

VIDEO • Hoe zet je technologie in bij voetbal? Provispo weet het! Zij leveren, installeren en bieden ondersteuning bij innovatieve camerasystemen voor voetbalclubs.

Financieringstafel West-Brabant/Zeeland

Aan de financieringstafel koppelen we de financieringsvraag van startups, scale-ups en mkb-ondernemers met groeipotentie, aan het aanbod van financiers en investeerders. Deze financiers brengen kennis, netwerk en financieringsmogelijkheden in om jou als ondernemer verder te helpen met je vraagstuk. Kennis, kapitaal én netwerk!

Lees meer
Neem contact met ons op

Hulp nodig bij financiering?

Onze Investment Managers helpen je bij de zoektocht naar de juiste financiering en we ondersteunen je als sparringpartner.