Weten of jouw plan in aanmerking komt voor financiering?

Financieringscheck

Ben je op zoek naar financieringsmogelijkheden voor jouw innovatieve idee? Doe eerst de financieringscheck en ontdek of je in aanmerking komt voor financiering vanuit onze fondsen.

Doe de financieringcheck

Fondsen

We beheren diverse fondsen (lening of participatie) met financieringsmogelijkheden van € 10.000,- tot € 2.500.000,- en zorgen dat jij je kansen optimaal benut!

Vouchers

Er zijn verschillende vouchers die jou als ondernemer nét een stap verder kunnen helpen!

Innovatiesubsidies

Wij zijn het eerste aanspreekpunt voor een aantal Provinciale en Europese Innovatiesubsidies.

Ondernemersverhalen

Wij zijn er voor ondernemend Zeeland. Al honderden Zeeuwse ondernemers hebben we geholpen. Ben jij de volgende?

Investeren

Van Terneuzen naar de wereldtop: wat is het geheim van Omniboost?

Na een succesvolle start in New York, zet Omniboost nu stappen richting Dubai en Singapore.

Investeren

Energie opwekken uit nucleair afval

Thorizon werkt aan een energiecentrale die nucleair afval omzet in CO2-vrije elektriciteit met behulp van gesmolten zouttechnologie. Impuls Zeeland ondersteunt dit project financieel en helpt met de benodigde contacten en plannen om de centrale in Zeeland te realiseren.

Investeren Digitaliseren

Provispo digitaliseert voetbalclubs

VIDEO • Hoe zet je technologie in bij voetbal? Provispo weet het! Zij leveren, installeren en bieden ondersteuning bij innovatieve camerasystemen voor voetbalclubs.

Investeren Innoveren

ecommit maakt CO2-compensatie makkelijk

Met haar bedrijf ecommit zet Verena zich in voor een wereld waarin mkb-bedrijven duurzaam kunnen ondernemen, door CO2-compensatie makkelijk en toegankelijk te maken. Wij ondersteunde dit initiatief met financiering vanuit het InnoGo! fonds.

Investeren

Groentepasta uit reststromen: Circulair én gezond!

VIDEO • Door Linsie haar deelname aan de Financieringstafel West-Brabant/Zeeland hebben we haar geholpen met financiering voor haar bedrijf en verovert ze binnen no-time de Nederlandse markt voor groentepasta.

Innoveren Toerisme Investeren Verduurzamen

Duurzaam energieverbruik Camping Weltevreden

Camping Weltevreden kreeg als eerste een lening via het Fonds Vrijetijdseconomie en realiseert hiermee zijn plan voor een gasloze camping.

Investeren

Van frustratie naar doorbraak

René Riemens ontwikkelde zijn onderneming door en kwam tot een grote internationale doorbraak met behulp van onze ondersteuningsmiddelen.

Innoveren Logistiek Investeren

HelloContainer

HelloContainer is dé digitale oplossing voor het exporteren van containers. Wij hebben het bedrijf ondersteund in verschillende groeifasen.

Toerisme Innoveren Investeren

Verduurzamen watergebruik Camping Olmenveld

Camping Olmenveld werkt aan het circulaire hergebruik van al het water op hun camping en maakte hiervoor gebruik van het Fonds Vrijetijdseconomie.

Financieringstafel West-Brabant/Zeeland

Aan de financieringstafel koppelen we de financieringsvraag van startups, scale-ups en mkb-ondernemers met groeipotentie, aan het aanbod van financiers en investeerders. Deze financiers brengen kennis, netwerk en financieringsmogelijkheden in om jou als ondernemer verder te helpen met je vraagstuk. Kennis, kapitaal én netwerk!

Lees meer
Neem contact met ons op

Hulp nodig bij financiering?

Onze Investment Managers helpen je bij de zoektocht naar de juiste financiering en we ondersteunen je als sparringpartner.