Alternatieve financieringsroutes zijn tegenwoordig belangrijker dan ooit. Een ondernemer moet meer dan ooit vooral begrijpen wat de financier wil weten. Met de Financieringstafel helpen we je hierbij. Heb jij een fantastische business opportunity maar géén geld of is jouw business case té uitdagend voor reguliere financiers? Startups, scale-ups en innovatieve mkb-bedrijven die op zoek zijn naar groeikapitaal kunnen bij de Financieringstafel hun ondernemingsplan pitchen aan de deelnemende financiers.

Ondernemer over de financieringstafel

Ken je Linsie Meijer met haar merk Sophini groentepasta al? Door haar deelname aan de Financieringstafel West-Brabant/Zeeland hebben we haar kunnen helpen met financiering voor haar bedrijf en verovert ze binnen no-time de Nederlandse markt voor groentepasta. Mede door deze financiering wordt Sophini groentepasta echt een merk in de markt en ligt dit Zeeuwse product binnenkort misschien ook wel in jouw supermarkt.

Accepteer marketing cookies om de video te bekijken.

Topfinanciers uit de regio

Aan de financieringstafel koppelen we de financieringsvraag van startups, scale-ups en mkb-ondernemers met groeipotentie, aan het aanbod van financiers en investeerders. Deze financiers brengen kennis, netwerk en financieringsmogelijkheden in om jou als ondernemer verder te helpen met je vraagstuk. Kennis, kapitaal én netwerk! Enkele tientallen mkb'ers werden hiermee al geholpen.

De voordelen op een rijtje

Ga aan tafel met Rabobank, ABN AMRO, ING, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), Zeeuwse Informal Investing Netwerk (ZIIN), Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij (BOM), REWIN, Impuls Zeeland en DB&P & InvestorMatch. Afhankelijk van de inhoud van de casus kunnen ook andere partijen aanschuiven. Na een half uur aan tafel weet je:

  • Of de financiers concreet iets voor jou kunnen betekenen
  • welk advies de financiers voor jou hebben
  • welke partijen uit het netwerk van de financiers jouw verder kunnen helpen

Ook aanschuiven?

De Financieringstafel komt elke 8 weken bijeen in Bergen op Zoom en elke 4 weken facultatief. Wil jij ook pitchen? Neem contact op met Yvonne Braamse (yvonnebraamse@impulszeeland.nl) of Rom van Oers (r.vanoers@rewin.nl).

De data voor de komende Financieringstafels zijn:

  • 22 februari
  • 18 april
  • 13 juni
  • 29 augustus
  • 24 oktober
  • 12 december


Neem contact met ons op

Meer weten over de financieringstafel?

Meer weten over de financieringstafel? Ga in gesprek met Investment Manager Yvonne Braamse.

Yvonne Braamse-Joosse

Investment Manager