Alternatieve financieringsroutes zijn tegenwoordig belangrijker dan ooit. Een ondernemer moet meer dan ooit vooral begrijpen wat de financier wil weten. Met de Financieringstafel helpen we je hierbij. Heb jij een fantastische business opportunity maar géén geld of is jouw business case té uitdagend voor reguliere financiers? Startups, scale-ups en innovatieve mkb-bedrijven die op zoek zijn naar groeikapitaal kunnen bij de Financieringstafel hun ondernemingsplan pitchen aan de deelnemende financiers.

Ondernemer over de financieringstafel

In deze video vertellen Yvonne Braamse (NV Economische Impuls Zeeland) en Mathijs van Campenhout (REWIN) jou alles wat je wil weten over deze unieke mogelijkheid. Ook delen ondernemers Remco Snoeren (SimpleTap) en Christian Clerkx (Zeeuwsche Zoute) hun ervaringen met het traject en de stappen die zij hebben gezet dankzij de financiering.

Accepteer marketing cookies om de video te bekijken.

Topfinanciers uit de regio

Aan de financieringstafel koppelen we de financieringsvraag van startups, scale-ups en mkb-ondernemers met groeipotentie, aan het aanbod van financiers en investeerders. Deze financiers brengen kennis, netwerk en financieringsmogelijkheden in om jou als ondernemer verder te helpen met je vraagstuk. Kennis, kapitaal én netwerk! Enkele tientallen mkb'ers werden hiermee al geholpen.

De voordelen op een rijtje

Ga aan tafel met Rabobank, ABN AMRO, ING, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), Zeeuwse Informal Investing Netwerk (ZIIN), Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij (BOM), REWIN, Impuls Zeeland en DB&P & InvestorMatch. Afhankelijk van de inhoud van de casus kunnen ook andere partijen aanschuiven. Na een half uur aan tafel weet je:

  • Of de financiers concreet iets voor jou kunnen betekenen
  • welk advies de financiers voor jou hebben
  • welke partijen uit het netwerk van de financiers jouw verder kunnen helpen

Ook aanschuiven?

De financieringstafel komt elke 6 weken bijeen. De bijeenkomsten worden digitaal gehouden via MS Teams en 2x per jaar op locatie. Wil jij ook pitchen? Neem contact op met Yvonne Braamse (yvonnebraamse@impulszeeland.nl) of Mathijs van Campenhout (m.vancampenhout@rewin.nl).

Neem contact met ons op

Meer weten over de financieringstafel?

Meer weten over de financieringstafel? Ga in gesprek met Investment Manager Yvonne Braamse.