Energie

Energy-hub op Arnestein: haalbaarheidsonderzoek

In deze fase van het project hebben we informatie van de ondernemers op Arnestein nodig om de huidige en toekomstige energiebehoefte inzichtelijk te krijgen.

Circulair ondernemen Agrifood Chemie Logistiek

Symbiosis for Growth (S4G)

Symbioses for Growth (S4G) zoekt kansen voor industriële symbiose voor het MKB in Zeeland en West-Brabant.

Digitalisering Agrifood Logistiek

Klik op Morgen

Als je toe bent aan een volgende stap om je bedrijf te digitaliseren of mogelijkheden ziet om met digitalisering je processen te verbeteren, dan kun je kosteloos een expert inschakelen om daarbij te helpen.

Toerisme

Ondersteuningsprogramma Schouwen-Duiveland

Werk aan de toekomst van jouw toeristische bedrijf met het ondersteuningsprogramma van gemeente Schouwen-Duiveland.

Logistiek Energie

Zero-Emission Truck Academy: masterclasses voor de transportsector en logistieke sector

Elke transport-professional krijgt te maken met de transitie van diesel naar elektrisch. Om hierover de juiste besluiten te kunnen nemen is gedegen kennis van het allergrootste belang.

Agrifood

Business Innovation Program Food

Zie je voor jouw bedrijf kansen om bij te dragen aan een duurzaam en gezond voedselsysteem? Start je avontuur en maak van jouw idee een succesvolle business case.

Logistiek Energie

Zero Emissie Transport

Benieuwd of elektrisch rijden iets voor je bedrijf is? Wij bieden je makkelijk, gratis én vrijblijvend de mogelijkheid om dit te laten onderzoeken. Ervaar je zelf wat het elektrisch rijden inhoudt.

Digitalisering Agrifood

Smart Farming & Food Processing

We zijn op zoek naar vraagstukken/uitdagingen uit de agrifoodsector waar Robotica en andere technologie een oplossing kunnen bieden.

Logistiek Digitalisering

Living Lab Autonoom Transport Zeeland

Het Living Lab richt zich op een breed scala aan innovaties die nodig zijn om de voertuigen in een logistieke operatie veilig en rendabel te kunnen inzetten.