Energie Toerisme Logistiek Agrifood

Taskforce Zeeuwse Netoplossingen

Of je nu je bedrijf wilt verduurzamen, uitbreiden, of vestigen, wij streven ernaar toekomstbestendige oplossingen te realiseren die duurzame groei mogelijk maken.

Toerisme

Stimuleren Innovatie Toerisme

Met diverse ondersteuningsmogelijkheden, zoals persoonlijke coaching en adviestrajecten, helpen wij toeristische ondernemers graag bij plannen voor het vernieuwen van hun bedrijf.

Digitalisering Agrifood

Smart Farming & Food Processing

In dit project ondersteunen we we mkb-ondernemers in de landbouw en voedselverwerkende industrie om de voedseltransitie te versnellen. Met name gericht op robotisering en digitalisering.

Energie Circulair ondernemen

Expertplatform energie besparen

Het Expertplatform ondersteunt mkb-bedrijven met energie besparen. Met een team van professionals gaan we op zoek naar een toekomstbestendige oplossing die past bij jouw bedrijf.

Agrifood

Business Innovation Program Food

Zie je voor jouw bedrijf kansen om bij te dragen aan een duurzaam en gezond voedselsysteem? Start je avontuur en maak van jouw idee een succesvolle business case.

Energie

Energiehub op Arnestein: haalbaarheidsonderzoek

In deze fase van het project hebben we informatie van de ondernemers op Arnestein nodig om de huidige en toekomstige energiebehoefte inzichtelijk te krijgen.

Digitalisering Agrifood Logistiek

Klik op Morgen

Als je toe bent aan een volgende stap om je bedrijf te digitaliseren of mogelijkheden ziet om met digitalisering je processen te verbeteren, dan kun je kosteloos een expert inschakelen om daarbij te helpen.

Toerisme Circulair ondernemen

Interreg 3ST: Speeding up Sustainability in Tourism

In het 3ST project werken Zeeland en zes andere landen aan een circulaire vrijetijdssector door vaardigheden van ondernemers te vergroten en samenwerkingen binnen de hele sector te versterken.

Logistiek Energie

Zero-Emission Truck Academy: masterclasses voor de transportsector en logistieke sector

Elke transport-professional krijgt te maken met de transitie van diesel naar elektrisch. Om hierover de juiste besluiten te kunnen nemen is gedegen kennis van het allergrootste belang.