Logistiek Energie

Zero Emissie Transport

Benieuwd of elektrisch rijden iets voor je bedrijf is? Wij bieden je makkelijk, gratis én vrijblijvend de mogelijkheid om dit te laten onderzoeken. Ervaar je zelf wat het elektrisch rijden inhoudt.

Toerisme Energie Circulair ondernemen Digitalisering

Innovatie toerisme aanjagen

Jouw toeristisch bedrijf doorontwikkelen en klaar staan voor de toekomst. Ons Aanjaagprogramma helpt jou met inspiratie, ondersteuning en financieringsmogelijkheden.

Energie

Regionale Energietransitie - Zeeuws Energieakkoord

In de energietransitie is het belangrijk dat energie betaalbaar en betrouwbaar blijft voor iedereen. Daar moeten alle regio's, en dus ook wij Zeeuwen, mee aan de slag.

Circulair ondernemen Toerisme

Circulair ondernemen met FACET

In het project experimenteren ondernemers met circulariteit en wordt onderzoek gedaan naar circulariteit in de sector.

Logistiek Digitalisering

Living Lab Autonoom Transport Zeeland

Het Living Lab richt zich op een breed scala aan innovaties die nodig zijn om de voertuigen in een logistieke operatie veilig en rendabel te kunnen inzetten.

Logistiek Energie

Duurzame oplossing over het water tussen Vlissingen, Rotterdam en Lelystad

Met de Joint Corridor tussen Vlissingen, Rotterdam en Lelystad worden krachten gebundeld, hoeven er geen lege containers rond te gaan en wordt actief gewerkt aan duurzaamheid.

Toerisme

Gemeentelijke ondersteuning innovatie toerisme

Diverse Zeeuwse gemeenten bieden innovatievoucher aan voor de verduurzaming en doorontwikkeling van toeristische bedrijven. Ga aan de slag met innovatie!

Logistiek

ISHY

ISHY gaat over implementatie van hybride- en waterstoftechniek in havens en schepen. De maritieme logistiek is genoodzaakt in hoog tempo te verduurzamen.

Energie

Energy Port Zeeland

In het partnership Energy Port Zeeland bundelen bedrijven, overheden en kennisinstellingen hun krachten om de sterke offshore windenergiepositie van Zeeland nog verder versterken en verbreden.