Toerisme

Stimuleren Innovatie Toerisme

Met diverse ondersteuningsmogelijkheden, zoals persoonlijke coaching en adviestrajecten, helpen wij toeristische ondernemers graag bij plannen voor het vernieuwen van hun bedrijf.

Energie

Energy-hub op Arnestein: haalbaarheidsonderzoek

In deze fase van het project hebben we informatie van de ondernemers op Arnestein nodig om de huidige en toekomstige energiebehoefte inzichtelijk te krijgen.

Circulair ondernemen Agrifood Chemie Logistiek

Symbiosis for Growth (S4G)

Symbioses for Growth (S4G) zoekt kansen voor industriële symbiose voor het MKB in Zeeland en West-Brabant.

Digitalisering Agrifood Logistiek

Klik op Morgen

Als je toe bent aan een volgende stap om je bedrijf te digitaliseren of mogelijkheden ziet om met digitalisering je processen te verbeteren, dan kun je kosteloos een expert inschakelen om daarbij te helpen.

Toerisme Circulair ondernemen

Interreg 3ST: Speeding up Sustainability in Tourism

In het 3ST project werken Zeeland en zes andere landen aan een circulaire vrijetijdssector door vaardigheden van ondernemers te vergroten en samenwerkingen binnen de hele sector te versterken.

Logistiek Energie

Zero-Emission Truck Academy: masterclasses voor de transportsector en logistieke sector

Elke transport-professional krijgt te maken met de transitie van diesel naar elektrisch. Om hierover de juiste besluiten te kunnen nemen is gedegen kennis van het allergrootste belang.

Energie Toerisme Logistiek Agrifood

Taskforce Zeeuwse Netoplossingen

Of je nu je bedrijf wilt verduurzamen, uitbreiden, of vestigen, wij streven ernaar toekomstbestendige oplossingen te realiseren die duurzame groei mogelijk maken.

Toerisme

Ondersteuningsprogramma Schouwen-Duiveland

Werk aan de toekomst van jouw toeristische bedrijf met het ondersteuningsprogramma van gemeente Schouwen-Duiveland.

Agrifood

Business Innovation Program Food

Zie je voor jouw bedrijf kansen om bij te dragen aan een duurzaam en gezond voedselsysteem? Start je avontuur en maak van jouw idee een succesvolle business case.