Investeren Digitaliseren

Provispo digitaliseert voetbalclubs (video)

Hoe zet je technologie in bij voetbal? Provispo weet het antwoord. Zij leveren, installeren en ondersteunen bij innovatieve camerasystemen voor voetbalclubs. Impuls Zeeland hielp met financiering, groei en strategie.

Investeren

Van frustratie naar doorbraak

Frustratie. Daar begon het ondernemersidee van René Riemens mee. Doorontwikkeling, succes en een grote internationale doorbraak is de status van vandaag. Dit vooral dankzij een flinke dosis technisch vernuft en de hulp van Impuls Zeeland, InnoGo en het Zeeuws Participatie Fonds.Toerisme Innoveren

Vergelijken met De Belgische Loodsensociëteit

Hotel Restaurant De Belgische Loodsensociëteit doet mee met de bedrijfsvergelijkingsgroepen en haalt waardevolle informatie voor de toekomst op uit de vergelijking met collega-ondernemers.

Investeren

Allyourz

Mede door financiering van Impuls Zeeland kon allyourz worden uitgebouwd tot een compleet digitaal platform waarbij zowel verblijfs- en dagtoeristen, als inwoners van Zeeland het maximale uit onze provincie halen en zoveel mogelijk direct digitaal regelen.

Internationaliseren Agrifood

Van Dijke Groep

Van Dijke Groep uit Sint-Philipsland ontwikkelt machines voor de agrarische sector. Hierbij wordt vooral gehandeld via lokale dealers. Impuls Zeeland heeft vooral geholpen met het leggen van diverse contacten.

Toerisme Circulair ondernemen Innoveren

Circulaire afvalverwerking strandpaviljoen

Strandpaviljoen de Haven van Renesse doet mee aan het internationale project FACET. In dit project zoekt het bedrijf een circulaire oplossing voor hun afvalverbruik.

Toerisme Innoveren Investeren

Verduurzamen watergebruik op Camping Olmenveld

Camping Olmenveld werkt aan de verduurzaming van hun watergebruik en bouwt hiervoor o.a. een regenwaterbassin om water op te vangen, te zuiveren en te delen met de landbouwbedrijven in de regio.

Innoveren

vdP International

"Met behulp van de financiering van InnoGo! hebben wij apparatuur aangeschaft en een prototype ontwikkeld om dit typisch Zeeuwse product op een andere manier te bereiden. Naast de financiering hebben InnoGo! én Impuls bijgedragen aan de marktintroductie middels veelzijdig advies."

Toerisme Innoveren

Herinrichting Ons Buiten

Ons Buiten gaat met behulp van het Fonds Verblijfsrecreatie aan de slag met de herinrichting van hun terrein.