Investeren

Een impuls voor...Sophyn Greens

Door Linsie haar deelname aan de Financieringstafel West-Brabant/Zeeland hebben we haar geholpen met financiering voor haar bedrijf en verovert ze binnen no-time de Nederlandse markt voor groentepasta.

Digitaliseren

Perenteler loopt voorop in digitalisering en automatisering

“Je kunt niet meer zeggen ‘Ik teel wat peren en breng ze op een karretje naar de veiling’. Er komt tegenwoordig veel meer bij kijken.”

Internationaliseren

Waar liggen jouw kansen op de buitenlandse markt?

Marc en Tjeb van Zeeuws biermerk Dutch Bargain kwamen er via het Export Accelerator Program achter waar hun markt ligt in het buitenland.

Investeren Digitaliseren

Provispo digitaliseert voetbalclubs

VIDEO • Hoe zet je technologie in bij voetbal? Provispo weet het! Zij leveren, installeren en bieden ondersteunen bij innovatieve camerasystemen voor voetbalclubs.

Investeren

Van frustratie naar doorbraak

René Riemens ontwikkelde zijn onderneming door en kwam tot een grote internationale doorbraak met behulp van onze ondersteuningsmiddelen.

Toerisme Innoveren

Elkaars horecabedrijf vergelijken

Hotel Restaurant De Belgische Loodsensociëteit doet mee met de bedrijfsvergelijkingsgroepen en haalt waardevolle informatie voor de toekomst op uit de vergelijking met collega-ondernemers.

Investeren

Allyourz

Mede door financiering kon allyourz worden uitgebouwd tot een compleet digitaal platform waarbij zowel verblijfs- en dagtoeristen, als inwoners van Zeeland het maximale uit onze provincie halen en zoveel mogelijk direct digitaal regelen.

Internationaliseren Agrifood

De juiste contacten vinden in het buitenland

Famateq is een Zeeuws bedrijf in de agri-tech sector. Zij zochten contacten in Azië om zaken mee te doen en denken er aan om uit te breiden richting de Verenigde Staten. Benieuwd waar zij de tijd vandaan halen om zich te oriënteren?

Toerisme Innoveren Verduurzamen

Circulaire afvalverwerking strandpaviljoen

Strandpaviljoen de Haven van Renesse doet mee aan het internationale project FACET. In dit project zoekt het bedrijf een circulaire oplossing voor hun afvalverbruik.