Logistiek Digitaliseren

Tests 5G-Blueprint bij Verbrugge International

In de afgelopen drie jaar deden diverse Zeeuwse bedrijven, waaronder Verbrugge International, mee aan het project 5G-Blueprint. Hierin is onderzoek gedaan naar hoe tele-operated transport en logistiek, ook grensoverschrijdend, efficiënter kan.

Circulair ondernemen Innoveren Verduurzamen Investeren

Een innovatieve machine voor duurzame spouwmuurisolatie

Het bedrijf ISOenergy uit ’s-Heer Arendskerke ontving een voucher voor de ontwikkeling van hun isolatiemachine

Digitaliseren

Innovatieve app in oefentherapie

Oefentherapeut Janine Davidse heeft met behulp van een Digital Business Implementation Voucher een innovatieve app ontwikkeld voor oefentherapie.

Digitaliseren

Succesvolle digitalisering bij Neptunus Tweewielers: een oplossing voor personeelstekort

De digitaliseringsstappen van Neptunus Tweewielers hebben niet alleen geholpen bij het oplossen van hun personeelstekort, maar ook bij het versterken en versnellen van hun voorraadbeheer.

Digitaliseren

Oesterdam Resort digitaliseert de verdronken stad Reimerswaal

Mede door de voucher van Digitaal Doen Zeeland kon Oesterdam Resort een app laten ontwikkelen om jonge gasten op het park te entertainen. Een unieke innovatie, nooit eerder werd aan een bestaand vakantiepark extra beleving toegevoegd op deze manier.

Investeren Innoveren

ecommit maakt CO2-compensatie makkelijk

Met haar bedrijf ecommit zet Verena zich in voor een wereld waarin mkb-bedrijven duurzaam kunnen ondernemen, door CO2-compensatie makkelijk en toegankelijk te maken. Wij ondersteunde dit initiatief met financiering vanuit het InnoGo! fonds.

Innoveren Verduurzamen Toerisme

Een duurzaamheidsscan bij B&B Nachtje in de kerk

Hoe kun je een historisch bedrijfspand verduurzamen? De eigenaren van B&B Nachtje in de Kerk zochten onze hulp en gingen aan de slag met een duurzaamheidsscan.

Digitaliseren

Met voucher richting verdienmodel

Thomas Siahaya lanceerde de website en app Lekkerder bij de Boer en ontwikkelt in rap tempo door. Een volgende stap heeft hij nu mede dankzij een voucher van Digitaal Doen Zeeland versneld kunnen zetten.

Innoveren

Schelde Exotech – een belangrijke speler in de (Zeeuwse) energietransitie

Schelde Exotech vond in samenwerking met Impuls Zeeland de ideale vestigingslocatie in Zeeland en kreeg hulp bij het vergunningenproces.