Verduurzamen

De vraag naar energie neemt sterk toe. Tegelijkertijd raakt energie uit fossiele brandstoffen op waardoor de prijs ervan stijgt. Een transitie naar duurzame en hernieuwbare energie is noodzakelijk. Impuls Zeeland ondersteunt de ondernemer bij het maken van deze transitie.

Digitalisering en automatisering

Digitalisering en automatisering is inmiddels de spil van de innovatiestrategie van het bedrijfsleven. Van het digitaliseren van jouw boekhouding, aan de slag gaan met digitale marketing tot het toepassen of ontwikkelen van autonome processen in de logistieke sector, de mogelijkheden zijn breed, maar hoe ga je hier mee aan de slag? Waar kan jouw bedrijf sprongen maken?

Verduurzamen en versterken van de Zeeuwse economie

Topsectoren werken aan innovatie

Wij stimuleren innovatie bij ondernemend Zeeland. We werken samen aan belangrijke ecosystemen van topsectoren als agrifood, chemie en procesindustrie, toerisme en logistiek. Ontdek meer over deze sectoren.

Topsectoren in Zeeland

Maak kennis met onze projecten

Wij inspireren bedrijven en helpen ondernemers op weg met hun plannen door middel van begeleiding, financiering en projectontwikkeling. Zowel met sectorspecifieke innovaties als met de overkoepelende thema’s circulaire economie, energietransitie en digitalisering. Bekijk de projecten en programma's die wij uitvoeren.

Ondernemersverhalen

Van idee naar business, we sparren graag met jou hoe we vernieuwende ideeën kunnen realiseren. Deze ondernemers gingen je voor.

Investeren

Van frustratie naar doorbraak

René Riemens ontwikkelde zijn onderneming door en kwam tot een grote internationale doorbraak met behulp van onze ondersteuningsmiddelen.

Innoveren

vdP International

"Met behulp van de financiering van InnoGo! hebben wij apparatuur aangeschaft en een prototype ontwikkeld om dit typisch Zeeuwse product op een andere manier te bereiden. Naast de financiering hebben InnoGo! én Impuls bijgedragen aan de marktintroductie middels veelzijdig advies."

Innoveren Toerisme Investeren Verduurzamen

Energietransitie Camping Weltevreden

Camping Weltevreden kreeg als eerste een lening via het Fonds Verblijfsrecreatie. Met deze lening realiseert wordt gewerkt aan het toekomstbeeld van een gasloze camping.

Innoveren

StreetPlug

Voor de ontwikkeling was veel kapitaal nodig. Met behulp van de InnoGo!-lening is de financiering van de StreetPlug vooralsnog geregeld, waardoor een (door)ontwikkeling van een prototype gerealiseerd kon worden.

Innoveren

SWYCS

"InnoGo!, het Zeeuws Participatiefonds en Zeeland in Stroomversnelling hebben in verschillende stadia voorzien in de kapitaalbehoefte die SWYCS had om hun infrastructuur door te ontwikkelen. Impuls heeft vanuit InnoGo! advisering én financiering geleverd om SWYCS een stap verder te brengen."

Innoveren Logistiek Investeren

HelloContainer

HelloContainer is dé digitale oplossing voor het exporteren van containers. Wij hebben het bedrijf ondersteund in verschillende groeifasen.

Neem contact op met onze expters

Wij helpen je innoveren

Op zoek naar ondersteuning of een juiste connectie? We gaan graag met je in gesprek over jouw innovatieve idee om te kijken hoe wij jou verder kunnen helpen.

Carola Helmendach-Nieuwenhuize

Projectmanager Circulaire economie

Minke Rabaut

Projectmanager Vrijetijdseconomie

Remco de Rijke

Projectmanager Logistiek en Energie

Daphne d'Hont

Projectmanager Agrifood

Helen Roskam

Projectmanager Vrijetijdseconomie

Laurens Meijering

Projectmanager Agrifood

Kees-Jan Grin

Projectmanager Energietransitie & Circulaire Economie

Stefan Coppoolse

Projectmanager Vrijetijdseconomie

Lise de Nooijer-Hekhuis

Junior Projectmanager Vrijetijdseconomie

Kymo Engelman

Projectmanager Logistiek en Energie

Kim Provoost

Projectmanager Vrijetijdseconomie