De op deze website getoonde informatie stellen wij van Impuls Zeeland met zorg samen. Voor de juistheid en volledigheid van de informatie staan we niet in. Met onze website willen we informatie over onze diensten versterken. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. We aanvaarden ook geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op onze website opgenomen informatie.

Hoewel we er alles aan doen om misbruik te voorkomen zijn we niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website worden verzonden.

Verwijzingen naar sites die niet door ons worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel we uiterst selectief zijn ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, staan we niet in voor de inhoud, het functioneren ervan of de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die op deze sites worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door ons worden onderhouden wordt afgewezen.