Onze missie, ons doel

Wij geven een impuls aan een economisch toekomstbestendig en duurzaam Zeeland.

Onze missie en doelen
Onze experts staan voor je klaar

Dit doen wij

Wij streven naar een duurzame ontwikkeling van Zeeuwse bedrijven en de regionale economie. Wil jij als ondernemer innoveren en werken aan de toekomst van jouw bedrijf? Met onze kennis, breed netwerk en jarenlange ervaring helpen wij bedrijven met het waarmaken van hun plannen! Van de uitwerking en ontwikkeling van innovatieve ideeën, tot de investering of internationaliseringsambities van bedrijven.

We helpen ondernemers bij het omzetten van ideeën naar toekomstbestendige innovaties op het gebied verduurzaming, digitalisering en circulariteit in diverse Zeeuwse topsectoren. Dit doen we door middel van het ontwikkelen van programma’s en projecten en het vinden van financiering daarbij.

Meer over innoveren

We ondersteunen ambitieuze ondernemers die binnen Zeeland willen investeren in duurzame en innovatieve ideeën. Wij bieden financiering en brengen je in contact met de juiste connecties binnen ons netwerk.

Ga naar investeren

We ondersteunen Zeeuwse bedrijven met internationale ambities en begeleiden (inter)nationale ondernemers bij het vestigen en uitbreiden in Zeeland. We helpen nieuwe afzetmarkten te vinden en verbinden ondernemers met elkaar én met potentiële opdrachtgevers of samenwerkingspartners. Door grenzeloos ondernemen, creëren we samen een duurzame en sterkere Zeeuwse economie.

Meer over internationaliseren

Onze mensen

De drijvende kracht achter Impuls Zeeland

Een team van meer dan 40 professionals met passie voor ondernemen en trots op zeeland. Een Raad van Commissarissen, benoemd door de aandeelhouders, houdt toezicht op de directievoering.

Dick ten Voorde

Algemeen directeur

Maike Lemain

Corporate Controller

Albert Meiresonne

Manager Internationaliseren

Edwin van Houte

Manager Investeren

De Raad van Commissarissen

De Raad van Commissarissen (RvC), benoemd door de aandeelhouders, houdt toezicht op de directievoering en bestaat op dit moment uit vier leden.

Lees meer
Wij zijn een impuls voor de volgende initiatieven

De merken en initiatieven van Impuls

Zeeland Connect

Zeeland Connect verbindt overheden, bedrijfsleven en kennisinstellingen met als doel om de logistiek in Zeeland te versterken.

Dockwize

Dockwize is een broedplaats voor ideeën, waar startups een succesvolle start maken, onderwijs en bedrijfsleven samenkomen, innovatief ondernemerschap wordt aangejaagd en waar bedrijven klaargestoomd worden voor de toekomst.

Campus Zeeland

Campus Zeeland is een samenwerkingsverband van bedrijven, kennis- en onderzoeksinstellingen en overheden in Zeeland.

Digitaal Doen Zeeland

Digitaal Doen Zeeland is hét platform voor de Zeeuwse ondernemer die zijn producten, diensten of processen wil digitaliseren.

Kenniswerf

De Kenniswerf is dé plek in Zeeland waar het gebeurt. Of je hier nu studeert, werkt, woont of onderneemt. De mogelijkheden zijn eindeloos om te leren, te innoveren en te groeien.

Vacatures

Ben jij de impuls die wij zoeken? Ga de uitdaging aan en werk samen met ons aan een sterke Zeeuwse economie!

Bekijk al onze vacatures

Geen passende vacature?

Hebben we geen vacature die jou aanspreekt, maar denk je dat jij onze organisatie kan versterken? We horen graag op welke manier jij een impuls kan geven aan onze organisatie. Stuur een open sollicitatie naar Baukje Doedée, Office Manager.