De inzet van data en technologieën zoals AI, het Internet of Things, of 3D-printen zijn steeds vaker de norm. Waar grote bedrijven hierin stevig investeren, is dit voor de Midden- en Kleine Industrie (MKI) bedrijven lastiger en liggen de noden op andere vlakken. Vanuit Impuls Zeeland zijn verschillende initiatieven gestart om ondernemers het beste op weg te helpen.

Zo kunnen wij jou helpen

De kennis binnen onze organisatie delen we graag met jou. Wil je weten wat de mogelijkheden van digitalisering zijn voor jouw bedrijf of heb je een idee waar je eens over wilt sparren? Dan zit je bij ons goed. We helpen je graag op weg. Dat doen we door antwoord op je vragen te geven, je te wijzen op onze fondsen en subsidiemogelijkheden, je in contact te brengen met interessante partijen, onze visie met je te delen en als sparringpartner samen naar jouw mogelijkheden op zoek te gaan.

Met deze vragen kun je bijvoorbeeld bij ons terecht:

Digitaal Doen Zeeland

Hoe bouw ik een webshop of een app? Praktische informatie en duidelijke voorbeelden van hoe je digitalisering en nieuwe technologie kunt inzetten in je bedrijf.

Innovatiepunt de KAAP

Op de Kenniswerf in Vlissingen vind je een unieke ontwikkel-, test- en demolocatie: de KAAP.

Ondernemersverhalen

Theorie is interessant, maar de praktijk leert je vaak zóveel meer. Daarom vind je hier verhalen van ondernemers. Ze delen hun ervaringen, hoe zij in hun bedrijf met digitalisering omgaan. We delen ook praktijkvoorbeelden waar je inspiratie uit kunt halen en tips waar je ook in jouw dagelijkse praktijk wat mee kunt. Meer mooie voorbeelden vind je op de website van Digitaal Doen Zeeland.

Digitaliseren

Perenteler loopt voorop in digitalisering en automatisering

“Je kunt niet meer zeggen ‘Ik teel wat peren en breng ze op een karretje naar de veiling’. Er komt tegenwoordig veel meer bij kijken.”

Investeren Digitaliseren

Provispo digitaliseert voetbalclubs

VIDEO • Hoe zet je technologie in bij voetbal? Provispo weet het! Zij leveren, installeren en bieden ondersteunen bij innovatieve camerasystemen voor voetbalclubs.

Investeren

Van frustratie naar doorbraak

René Riemens ontwikkelde zijn onderneming door en kwam tot een grote internationale doorbraak met behulp van onze ondersteuningsmiddelen.

Agrifood Investeren Innoveren Digitaliseren

Vervaet Machinery: visie sensor systeem & data analyse in de bietenteelt

Vervaet ontwikkelt innovatieve machines die bestemd zijn voor de landbouw. Door specifieke technologie toe te passen, kan er voor de gebruiker optimale restwaarde gecreëerd worden. Lees meer over de ontwikkeling van deze innovatie.

Neem contact op!

Heb je vragen? hulp nodig? of wil je ergens mee aan de slag?

Wij staan voor je klaar!

Rutger van der Male

Programmamanager industriële & digitale innovatie

Kymo Engelman

Projectmanager Logistiek en Energie