Zo kunnen wij jou helpen

Zeeland heeft alles in zich voor een sterke en toekomstbestendige foodsector. Sterker nog, die is er al en kan alleen nog maar verbreden en groeien. Dus wat doen wij dan, als Impuls? Wij jagen innovaties aan, brengen partijen met elkaar in contact en zijn bovenal de partij waar je voor al je vragen bij terechtkunt.

Met deze vragen kun je bijvoorbeeld bij ons terecht:

Lees meer over de Blue Deal, de Taskforce Schelpdierensector. Meer weten over innovatieve manieren om zeewieren te kweken? Lees hier meer over Innoseaweed Schelpenhoek. Wij inspireren bedrijven en helpen ondernemers op weg met hun plannen door middel van begeleiding, financiering en projectontwikkeling. Contacteer onze projectmanagers voor meer informatie.

We ondersteunen ambitieuze ondernemers die binnen Zeeland willen investeren in duurzame en innovatieve ideeën. Wij bieden financiering en brengen je in contact met de juiste connecties binnen fondsen en investeerders en bieden vouchers en subsidies aan. Lees meer.

Met bedrijven, overheden en kennisinstellingen bouwen we aan ecosystemen. Dit doen we via projecten en programma's. Bovendien vertellen onze collega's jou graag meer over de ontwikkelingen binnen en buiten Zeeland en waar jouw kansen liggen.

Zeeland biedt meerdere vestigingsmogelijkheden op interessante locaties. Zowel voor vestigen als voor uitbreiden. Maar welke zijn beschikbaar, wat kosten ze en met welke contractvoorwaarden, kansen en risico’s moet je rekening houden? Lees meer.

Ontwikkelingen in de Zeeuwse agrifoodsector

In Zeeland zetten we hard in op de eiwittransitie en maakt de provincie stevige ontwikkelingen door op het gebied van robotisering in de sector.

Samenwerken of innoveren?

Projecten & programma's in de agrifood sector

Met bedrijven, overheden en kennisinstellingen bouwen we aan ecosystemen: we brengen specialisaties uitdiverse topsectoren thema's bij elkaar in programma’s en projecten.

Projecten & programma's

Ondernemersverhalen

Wij hielpen al diverse bedrijven met vestigen, uitbreiden en innoveren in de agrifood sector.

Vestigen Investeren Agrifood Internationalize

Voor Kingfish Zeeland was de keuze voor Zeeland snel gemaakt

Kingfish Zeeland profiteert in Zeeland van een goede locatie, de sterke aquacultuursector, een strategische ligging en een financiering voor haar innovaties.

Actieve bedrijven in de Agrifood sector in Zeeland

neem contact met ons op

Meer weten over ondernemen in de agrifood sector?

De agrifoodsector kent uitdagingen, maar vooral veel kansen in deze regio. Wij helpen jou om op die kansen in te spelen.

Daphne d'Hont

Projectmanager Agrifood

Laurens Meijering

Projectmanager Agrifood