Accepteer marketing cookies om de video te bekijken.
Alles wat je moet weten over InnoGo

Hoe werkt het?

InnoGo! richt zich op start-ups en innovatieve mkb’ers die een vernieuwend product, dienst of proces op de markt willen brengen. Het adviseren en ondersteunen, verbinden van partijen (netwerk) en het verstrekken van leningen tegen gunstige voorwaarden zijn belangrijke meerwaarden van InnoGo!

Om toegelaten te worden tot InnoGo!, presenteer je jouw (ondernemings)plan voor de InnoGo! commissie, bestaande uit een extern team van deskundigen. Deze commissie bepaalt of je deel mag nemen aan het programma en of je een lening krijgt waarvan de voorwaarden gunstig zijn. Een InnoGo! fondsmanager helpt je, waar nodig, met de voorbereiding van jouw presentatie voor de commissie.

  • Financiering: lening tot maximaal € 350.000,- in de eerste fase van het uitwerken van een vernieuwend (innovatief) idee of opstarten van je onderneming.
  • Advies en begeleiding: intensieve begeleiding door een adviseur die je wijst op valkuilen en succesfactoren bij het ontwikkelen van een nieuw product, dienst of proces;
  • Netwerk: toegang tot het omvangrijke netwerk van Impuls, Dockwize en de InnoGo! commissie met bedrijven, overheden en kennis- en onderwijsinstellingen;

Via InnoGo! kun je van € 10.000,- tot € 350.000,- lenen in de eerste fase van het uitwerken van een vernieuwend (innovatief) idee of het opstarten van je onderneming. Deze lening is bijvoorbeeld te besteden aan het ontwikkelen van een prototype, aanvragen of onderzoeken van een octrooi of patent, commercieel of technisch haalbaarheidsonderzoek, bedrijfshuisvesting, externe advieskosten en eerste aanloopkosten van een nieuwe onderneming. De fondsmanagers van InnoGo! kijken samen met jou naar je innovatieve plan en ondersteunen waar nodig. Het advies en netwerk van het ervaren team kunnen jou een stap verder helpen.

Maatwerk is altijd mogelijk. Onze projectmanagers denken graag met je mee.

De InnoGo! lening is een persoonlijke lening tegen de volgende zachte voorwaarden:

• Eerste 2 jaar aflossingsvrij en rentevrij, daarna in 2 tot 5 jaar aflossen;
• Vanaf het 3e jaar een marktconforme rente;
• Vervroegd aflossen is boetevrij toegestaan;

Weten of je plan in aanmerking komt voor financiering? Doe de financieringscheck en ontdek de mogelijkheden.

Q&A

Heb je een vragen? Bekijk de veel gestelde vragen hieronder. Je kan natuurlijk ook altijd contact op nemen met één van onze projectmanagers.

Ieder lid van de commissie heeft een bepaald expertise met waardevol netwerk. Als InnoGo! deelnemer kun je hiervan profiteren door toegang tot dit netwerk en persoonlijk advies.

Nee, InnoGo! financiert geen managementfees. Dit moet je halen uit je eigen middelen: spaargeld of aanvullende financiering.

Elke aanvraag bij InnoGo! wordt voorgelegd aan de InnoGo! commissie, die bepaalt de hoogte van de lening.

Het product of proces moet innovatief zijn, oftewel vernieuwend.

Ondernemersverhalen

Wij zijn er voor ondernemend Zeeland. We hebben al tientallen Zeeuwse ondernemers geholpen. Ben jij de volgende?

Innoveren

SWYCS

"InnoGo!, het Zeeuws Participatiefonds en Zeeland in Stroomversnelling hebben in verschillende stadia voorzien in de kapitaalbehoefte die SWYCS had om hun infrastructuur door te ontwikkelen. Impuls heeft vanuit InnoGo! advisering én financiering geleverd om SWYCS een stap verder te brengen."

Innoveren Logistiek Investeren

HelloContainer

HelloContainer is dé digitale oplossing voor het exporteren van containers. Wij hebben het bedrijf ondersteund in verschillende groeifasen.

Investeren Digitaliseren

Provispo digitaliseert voetbalclubs

VIDEO • Hoe zet je technologie in bij voetbal? Provispo weet het! Zij leveren, installeren en bieden ondersteuning bij innovatieve camerasystemen voor voetbalclubs.

Investeren

Groentepasta uit reststromen: Circulair én gezond!

VIDEO • Door Linsie haar deelname aan de Financieringstafel West-Brabant/Zeeland hebben we haar geholpen met financiering voor haar bedrijf en verovert ze binnen no-time de Nederlandse markt voor groentepasta.

Neem contact op met onze Investment Manager!

Meer weten over InnoGo!?