Een fonds dat bij je past

Wij helpen je de best mogelijke financieringen te vinden en aan te vragen. We beheren diverse fondsen (lening of participatie) met financieringsmogelijkheden tot € 2.500.000,-, zijn goed op de hoogte van financieringsmogelijkheden in Zeeland en zorgen dat jij je kansen optimaal benut. Bekijk de fondsen en stel je vragen aan onze investmentmanagers.

InnoGo!

InnoGo! richt zich op start-ups en innovatieve mkb’ers die een vernieuwend product, dienst of proces op de markt willen brengen. Het adviseren en ondersteunen, verbinden van partijen (netwerk) en het verstrekken van leningen tegen gunstige voorwaarden zijn belangrijke meerwaarden van InnoGo!

De voordelen van InnoGo!:

  • Leningen tot max. € 350.000
  • Fase van innovatie: (vroege) ontwikkeling tot break-even
  • Flexibiliteit en maatwerk bij aflossing

Zeeuws Participatiefonds

Het Zeeuws Participatiefonds (ZPF) verstrekt risicodragend kapitaal voor groeiende ondernemingen met een substantiële impact op de Zeeuwse economie en werkgelegenheid. Hierbij hebben we een sterke voorkeur voor innovatieve bedrijven.

De voordelen van het ZPF:

  • Investeringen tot € 2.500.000,-
  • Primair investeert het ZPF via een participatie in aandelenkapitaal
  • Het ZPF hanteert een investeringshorizon van ongeveer 7 jaar

Fonds Verblijfsrecreatie

Het Fonds Verblijfsrecreatie Zeeland (FVZ) helpt toeristische bedrijven die willen investeren in de kwaliteitsverbetering en verduurzaming van hun bedrijf. Denk aan circulair bouwen, energietransitie en natuur- en landschapsontwikkeling (passend binnen de kaders van de Zeeuwse Kustvisie).

De voordelen van het FVZ

  • Leningen tussen de € 200.000,- en € 750.000,-
  • Versnelde aflossing mogelijk
  • Gunstige financieringsvoorwaarden, zoals onbeperkt boetevrij aflossen

Ondernemersverhalen

Deze ondernemers hebben wij geholpen met financiering. Ben jij de volgende?

Innoveren

StreetPlug

Voor de ontwikkeling was veel kapitaal nodig. Met behulp van de InnoGo!-lening is de financiering van de StreetPlug vooralsnog geregeld, waardoor een (door)ontwikkeling van een prototype gerealiseerd kon worden.

Innoveren

SWYCS

"InnoGo!, het Zeeuws Participatiefonds en Zeeland in Stroomversnelling hebben in verschillende stadia voorzien in de kapitaalbehoefte die SWYCS had om hun infrastructuur door te ontwikkelen. Impuls heeft vanuit InnoGo! advisering én financiering geleverd om SWYCS een stap verder te brengen."

Innoveren Toerisme Investeren Verduurzamen

Duurzaam energieverbruik Camping Weltevreden

Camping Weltevreden kreeg als eerste een lening via het Fonds Verblijfsrecreatie en realiseert hiermee zijn plan voor een gasloze camping.

Innoveren Logistiek Investeren

HelloContainer

HelloContainer is dé digitale oplossing voor het exporteren van containers. Wij hebben het bedrijf ondersteund in verschillende groeifasen.

Ga in gesprek met onze experts

Wij helpen je graag!

Onze Investment Managers helpen je bij de zoektocht naar de juiste financiering