MIT Zuid

De Subsidieregeling MKB Innovatiestimulering Topsectoren Zuid-Nederland stimuleert innovatie bij het midden- en kleinbedrijf. De regeling kent twee instrumenten: Haalbaarheidsprojecten en R&D samenwerkingsprojecten.

OPZuid

OPZuid is een programma van de provincies Limburg, Noord-Brabant en Zeeland. Het is bedoeld om vernieuwende projecten op topniveau te ontwikkelen. Het geld voor dit programma komt uit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling.

Zeeland in Stroomversnelling

Door in te zetten op het versterken van duurzame netwerken en samenwerkingsverbanden werken we aan een veerkrachtigere economie, met een goede kennis- en innovatie infrastructuur. De subsidie Zeeland in Stroomversnelling helpt daarbij.

Handen schudden geven

CrossRoads

CrossRoads is een Interreg Vlaanderen-Nederland project gericht op innovatie door mkb in de regio Vlaanderen en Zuid-Nederland (Zeeland, Noord-Brabant en Nederlands-Limburg).

Neem contact met ons op

Meer weten over de Europese subsidies

Wij hebben een goed beeld van Europese subsidies waar jij met jouw bedrijf gebruik van kan maken. Ga je innoveren? Dan kijken wij graag mee naar de mogelijkheden.

Yvonne Braamse-Joosse

Investment Manager