Een adviseur die helpt

Wij vinden het belangrijk dat toeristische mkb-ondernemers hulp krijgen bij doorontwikkeling. Ook enkele Zeeuwse gemeenten zien hiervan het belang en bieden daarom vouchers aan voor ondernemers in hun gemeente. Met een voucher krijg je een financiële bijdrage om een adviseur in te schakelen die jou helpt vragen te beantwoorden.

Krijg antwoord op vragen

Met een voucher kun je een adviseur inschakelen die helpt bij vragen over innovatie. Hoe begin ik met het opstellen van een toekomstvisie? Op welke manier kunnen wij ons bedrijfsmodel aanpassen? Kunnen we ons bedrijf vergroenen? De vouchers helpen antwoord te vinden op deze vragen.

Voordelen van de voucher

  • Je verlaagt de kosten voor extern advies. De voucher is namelijk een financiële bijdrage van 50% en bedraagt maximaal € 5.000.
  • Wij zetten ons netwerk in en helpen jou bij het vinden van de juiste adviseur.
  • Wij brengen je in contact met gelijkgestemde collega-ondernemers uit de regio.

Lilian en Stefanie, Minicamping Werendijke

Minicamping Werendijke maakte gebruik van de innovatievoucher en ging aan de slag met o.a. een doelgroep-analyse.

“Het innovatietraject heeft onze ideeën concreet gemaakt en ons ook op nieuwe ideeën gebracht. Het rapport blijft in de toekomst altijd enorm waardevol. Vooral de doelgroep-analyse. We waren zelf nooit op het idee gekomen om onze doelgroep in kaart te brengen, maar hier kunnen we onze gehele bedrijfsvoering op gaan richten. Dat is fantastisch.”

Hoe werkt het?

Elk toeristische mkb-bedrijf (verblijfsrecreatie, horeca, dagattracties en watersportbedrijven) kan zich aanmelden voor een intakegesprek. Tijdens een intakegesprek kijken we samen naar jouw idee of vraag over innovatie. We bespreken de mogelijkheden en kijken aan de hand van vastgestelde criteria of een voucher past bij jouw vraagstuk.

Ga met ons in gesprek

Heb jij ideeën voor de doorontwikkeling van jouw bedrijf? Ga met ons in gesprek. Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Download de criteria
Neem contact met ons op

Wij helpen je graag verder

Benieuwd of de innovatievouchers iets voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met junior projectmanager Lise Hekhuis en vraag een intake gesprek aan.

Lise de Nooijer-Hekhuis

Junior Projectmanager Vrijetijdseconomie