Plannen maken met een landschapsarchitect

Via Impuls Zeeland heeft Zilt bij Zee een voucher ontvangen om een landschapsarchitect in te schakelen. Samen met de landschapsarchitect heeft de camping een plan gemaakt voor een nieuwe indeling op de camping met meer aandacht voor groen en ruimte.

Het plan laat een hele andere indeling van de camping zien. “Omdat wij zelf midden in ons bedrijf zitten, zagen we de kansen niet. Een plan zoals we nu hebben, zouden we zelf nooit op zijn gekomen.”
Meer over de toekomstplannen van Zilt bij Zee

Financiering via het Fonds Verblijfsrecreatie Zeeland

Om de herinrichting te realiseren, moet de oppervlakte van de camping worden uitgebreid. Hiervoor is de aankoop van 1,5 hectare grond nodig. Dankzij financiering uit het Fonds Verblijfsrecreatie Zeeland kon de aankoop doorgaan en nam de minicamping een grote stap richting de realisatie van hun plannen.

Meer over het fonds

Wij helpen je verder

Wil jij ook innoveren of vernieuwen binnen jouw bedrijf? Wij bieden toeristische ondernemers een helpende hand en werken samen aan toekomstbestendig ondernemerschap. Hoe doen we dat? Door te inspireren, ondersteunen en te helpen bij financieringsmogelijkheden. Hierbij richten we ons op verblijfsrecreatie, watersportbedrijven, horeca en dagattracties. Benieuwd of wij jou ook kunnen helpen? Ga in gesprek met onze projectmanagers.

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag verder

Benieuwd wat wij voor jouw toeristische bedrijf kunnen betekenen? Ga met onze projectmanagers in gesprek en maak gebruik van o.a. ons brede netwerk.

Minke Rabaut

Projectmanager Vrijetijdseconomie

Helen Roskam

Projectmanager Vrijetijdseconomie

Lise de Nooijer-Hekhuis

Junior Projectmanager Vrijetijdseconomie

Stefan Coppoolse

Projectmanager Vrijetijdseconomie

Kim Provoost

Projectmanager Vrijetijdseconomie