Digitalisering

Digitalisering op Camping Julianahoeve

Digitaliseren helpt je bedrijf groeien en maakt werk efficiënter. Camping & Beachresort Julianahoeve in Renesse vertelt wat zij doen aan digitalisering.

Digitalisering

Eeterij-spelerij Vierlinden digitaliseert

Een horecareserveringssysteem dat het werk efficiënt en makkelijker maakt. Eeterij-spelerij Vierlinden in Goes ging zelf aan de tekentafel en ontwikkelde een eigen digitale systeem.

Vergroening Klimaat

De meerwaarde van groen

Er moet meer groen komen. Maar wat is de waarde van groen voor gasten én ondernemers in de vrijetijdssector? Bekijk de tips.

Circulariteit Klimaat

Boutique Hotel The Roosevelt verduurzaamt

Het is belangrijk efficiënt met je watergebruik om te gaan. Voor veel bedrijven betekent dit een verduurzamingsslag. Boutique Hotel The Roosevelt laat zien hoe zij hun watergebruik verduurzamen.

Circulariteit Klimaat

Oplossingen verduurzamen watergebruik

Zoetwater wordt steeds schaarster. Tijd om voor jouw bedrijf te kijken naar je watergebruik en de kansen om dit te verduurzamen.

Vergroening Energie Circulariteit

Op Inspiratietour in de regio

De beste inspiratie doe je op in de praktijk. Daarom organiseerde wij een inspiratietour voor toeristische ondernemers waarbij we een kijkje mochten nemen op de werkvloer bij drie collega-bedrijven.

Planvorming

Organisaties werken samen aan toerisme

Diverse partijen werken samen aan de toekomst van toerisme. In deze video stellen de partners in het toeristisch ecosysteem zichzelf voor.

Planvorming Onderzoek

Waarom mkb'ers in Zeeland meer moeten samenwerken

Door samen te werken met andere mkb’ers en je krachten te bundelen. Twan Vermeulen vertelt alles over de kracht van samenwerken.

Energie Planvorming

Het Omnium verduurzaamt

Zwembaden zijn grootverbruikers op het gebied van energie. Maar hoe kun je een bestaand zwembad verduurzamen? Het Omnium is hiermee bezig.