Ondersteuning voor toeristische bedrijven

Heb jij een toeristische bedrijf in Zeeland en wil je innoveren of vernieuwen? Maak gebruik van onze ondersteuningsmogelijkheden.

Circulariteit

Tenten circulair maken? Samenwerken!

Kunnen tentdoeken hergebruikt worden? Camping Oranjepolder, FarmCamps en zeilmakerij Indu-Con sloegen de handen ineen en zochten naar een circulaire oplossing.

Circulariteit Energie Video

Strandpark Zeeland en verduurzaming

VIDEO • Op circulaire wijze nieuwe chalets bouwen en afvalstromen verminderen. Strandpark Zeeland vertelt hoe zij hun bedrijfsvoering verduurzamen.

NIET VERDER GEBRUIKEN GEEN RECHTEN
Circulariteit

Onilio verduurzaamt elke vezel in de organisatie via een duurzaamheidsscan

Toeristisch bedrijf Onilio maakte een duurzaamheidsscan over alle aspecten van de organisatie en ging zo aan de slag met verduurzaming en circulariteit. Lees hun verhaal.

Digitalisering Onderzoek

Kansenkaart Technologisering

Bekijk de Kansenkaart voor technologische innovatie ontwikkeld door het HZ Kenniscentrum Kusttoerisme en ga aan de slag met digitalisering op jouw bedrijf!

Digitalisering

Digitalisering op Camping Julianahoeve

Digitaliseren helpt je bedrijf groeien en maakt werk efficiënter. Camping & Beachresort Julianahoeve in Renesse vertelt wat zij doen aan digitalisering.

Digitalisering Video

Eeterij-spelerij Vierlinden digitaliseert

VIDEO • Een horecareserveringssysteem dat het werk efficiënt en makkelijker maakt. Eeterij-spelerij Vierlinden in Goes ging zelf aan de tekentafel en ontwikkelde een eigen digitale systeem.

Vergroening Klimaat

De meerwaarde van groen

Er moet meer groen komen. Maar wat is de waarde van groen voor gasten én ondernemers in de vrijetijdssector? Bekijk de tips.

Circulariteit Klimaat Video

Boutique Hotel The Roosevelt verduurzaamt

VIDEO • Het is belangrijk efficiënt met je watergebruik om te gaan. Voor veel bedrijven betekent dit een verduurzamingsslag. Boutique Hotel The Roosevelt laat zien hoe zij hun watergebruik verduurzamen.

Neem contact met ons op

Werken aan de toekomst van jouw bedrijf?

Wil jij verduurzamen of digitaliseren? En ben je op zoek naar een helpende hand? Wij bieden ondernemers inspiratie, ondersteuning en financieringsmogelijkheden. Ga met onze projectmanagers in gesprek voor de mogelijkheden!

Minke Rabaut

Projectmanager Vrijetijdseconomie

Stefan Coppoolse

Projectmanager Vrijetijdseconomie

Kim Provoost

Projectmanager Vrijetijdseconomie

Helen Roskam

Projectmanager Vrijetijdseconomie

Lise de Nooijer-Hekhuis

Junior Projectmanager Vrijetijdseconomie