Fonds Verblijfsrecreatie

Uitkomst voor investeringen in de verblijfsrecreatie


Het Fonds Verblijfsrecreatie Zeeland ondersteunt bedrijven die willen investeren in kwaliteitsverbetering en verduurzaming van hun bedrijf om zo hun bedrijf toekomstbestendig te maken. Het fonds richt zich op financiële ondersteuning aan ondernemers met plannen gericht op circulair bouwen, energietransitie en natuur- en landschapsontwikkeling, passend binnen de kaders van de Zeeuwse Kustvisie. Zo ontstaat er een kwalitatief hoogwaardige en diverse verblijfsrecreatie, die past bij Zeeland én die de Zeeuwse economie versterkt. 

Voordelen voor ondernemers

Het Fonds Verblijfsrecreatie Zeeland biedt financiële mogelijkheden voor ondernemers in de verblijfsrecreatie. Voordelen van het fonds zijn:

  • Versnelling van plannen voor verduurzaming, landschapsontwikkeling en onderscheidend aanbod
  • Gunstige financieringsvoorwaarden, zoals boetevrij aflossen.  

Fondsmanager Yvonne Braamse-Joosse kan je meer vertellen over de voordelen die het fonds biedt.

Samenwerking met financiers

Het Fonds Verblijfsrecreatie Zeeland is onderdeel van Impuls Zeeland en kan rekenen op support van brancheorganisaties HISWA-RECRON, ABN AMRO en Rabobank. In totaal bedraagt het Fonds € 6 miljoen waarvan een deel afkomstig is vanuit de Regio Deal van Provincie Zeeland en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.
 

Ga met ons in gesprek

Ben jij een ondernemer met een familiebedrijf in de verblijfsrecreatie? En heb je plannen voor kwaliteitsontwikkeling of verduurzaming van jouw bedrijf? Dan is het Fonds Verblijfsrecreatie misschien wel interessant voor jou. Neem contact op met fondsmanager Yvonne Braamse-Joosse en bespreek samen de mogelijkheden. 

yvonnebraamse@impulszeeland.nl | +316 12 76 82 77

Fonds Verblijfsrecreatie