Hulp van experts bij herinrichting camping

Voor hulp bij de herinrichting van de camping zocht eigenaresse Rosa Samson contact met één van de projectmanagers van Impuls Zeeland.

Na een kennismaking en een goed gesprek kreeg minicamping Zilt bij Zee een voucher toegekend. Dit is een financiële bijdrage om expert in te schakelen voor advies. De minicamping ging aan de slag met een landschapsarchitect en maakten een plan voor een herinrichting met meer ruimte en meer groen.

Rosa Samson over de hulp van Impuls

"Het plan laat een hele andere indeling van de camping zien. “Omdat wij zelf midden in ons bedrijf zitten, zagen we de kansen niet. Een plan zoals we nu hebben, zouden we zelf nooit op zijn gekomen.”

Een lening van het Fonds Vrijetijdseconomie

Voor de herinrichting moet de oppervlakte uitbreiden. Dit kan door de aankoop van 1,5 hectare grond die al bij de camping hoorde. Het Fonds Vrijetijdseconomie Zeeland verstrekte een lening voor de aankoop van deze grond, zodat de herinrichting gerealiseerd kan worden.

Impuls, een helpende hand

Voor advies, hulp en soms ook financiering weet Roos Impuls Zeeland inmiddels goed te vinden. “De lijntjes met de projectmanagers zijn kort en het contact is prettig. Er komen veel mogelijkheden op ons pad. Zo hebben we deelgenomen aan de bedrijfsvergelijkingsgroepen en gingen we mee op inspiratietour. Impuls Zeeland is heel actief en wij kunnen overal hartstikke veel van leren.

Ondernemerstip: maak een plan

Terugkijkend op de afgelopen vijf jaar heeft Roos in ieder geval één belangrijke les geleerd. “Een goed plan is goud waard. Nu we een sterk plan hebben, kunnen we veel gerichter aan de toekomst van ons bedrijf bouwen. We hebben er zin in!”

Neem contact met ons op

Meer weten over onze ondersteuning?

Heb jij een toeristisch bedrijf en ben je op zoek naar hulp bij vernieuwing en innovatie? Ga in gesprek met onze projectmanagers en ontdek hoe wij jou kunnen helpen.

Yvonne Braamse-Joosse

Investment Manager

Minke Rabaut

Projectmanager Vrijetijdseconomie

Stefan Coppoolse

Projectmanager Vrijetijdseconomie

Kim Provoost

Projectmanager Vrijetijdseconomie

Lise de Nooijer-Hekhuis

Junior Projectmanager Vrijetijdseconomie