Ondersteuning bij vergunningstrajecten

Als ondernemer wil je natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag. Dan is het belangrijk dat je de juiste vergunningen aanvraagt en dat je deze zo goed en volledig mogelijk indient. Hulp van een expert kan vergunningstrajecten dan ook flink versoepelen.

Dankzij onze jarenlange ervaring bij het ondersteunen van buitenlandse bedrijven in Nederland kunnen wij je ondersteuning bieden zodat je de benodigde trajecten zo efficiënt mogelijk doorloopt en er zeker van bent dat je niks over het hoofd hebt gezien. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

PROFITEER VAN EEN GROOT NETWERK EN KENNIS VAN DE REGIONALE MARKT

Hiermee kunnen we je helpen

Bij Impuls kun je op veel meer rekenen dan hulp bij het vinden van een geschikte vestigingslocatie. Al onze diensten zijn vertrouwelijk, vrijblijvend en kosteloos.

Selectie van locaties

Zeeland biedt meerdere vestigingsmogelijkheden op interessante locaties. Maar welke zijn beschikbaar, wat kosten ze en met welke contractvoorwaarden, kansen en risico’s moet je rekening houden? Wij weten het. We helpen je graag jouw ideale vestigingslocatie in Zeeland te vinden.

Matchmaking

Een goed zakelijk netwerk is van groot belang. Maar in een nieuwe markt de weg vinden naar de juiste contacten is best lastig. Wij maken je wegwijs.

Juridische en fiscale zaken

Of je nu een (hoofd)kantoor, productielocatie, R&D, logistieke operatie of start-up wilt vestigen of uitbreiden in Zeeland, het is belangrijk je goed te laten adviseren over welke rechtsvorm hier het beste bij past.

Subsidies en stimuleringsregelingen

Subsidies en stimuleringsregelingen kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan de financiering van jouw onderneming in Zeeland. Naast de gunstige vennootschapsbelasting in Nederland bieden zowel de regionale als de Nederlandse overheid én Europa vele betrouwbare regelingen waar je van kunt profiteren.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Interesse om je te vestigen in Zeeland?

Ga in gesprek met onze experts. Wij werken onafhankelijk en kosteloos.

Albert Meiresonne

Manager Internationaliseren

Rogier van der Torren

Foreign Direct Investments Manager

Laura Walhout

Foreign Direct Investments Manager