Profiteer van ons netwerk

Als netwerkorganisatie zijn we zeer nauw betrokken bij alle bedrijven, kennisinstellingen en overheden in Zeeland. We zijn partner en actief deelnemer in tal van samenwerkingsverbanden in allerlei sectoren, binnen én buiten Zeeland.

Heb je een vraagstuk? Wij weten precies in welk netwerk, bij welk project, bij welke samenwerkingspartner en/of bij welke instantie de oplossing te vinden is. We brengen je direct met de juiste beslissingsbevoegde persoon in contact. Zo kun je uitzonderlijk snel schakelen en handelen.

Wij kennen de lokale markt

Daarnaast hebben we veel kennis van de lokale markt. Welke subsidies zijn er, wat voor financieringsregelingen, wat zijn de lokale plannen, de ontwikkelingen en waar liggen de kansen voor jou als ondernemer? We vertellen je er graag meer over!

Samen sta je sterker

Invest in Holland

Impuls Zeeland is partner in het Invest in Holland netwerk: een samenwerkingsverband tussen het Netherlands Foreign Investment Agency (NFIA), regionale ontwikkelingsmaatschappijen, enkele grote steden en Nederland Distributieland/Holland International Distribution Council (NDL/HIDC). Via het Invest in Holland netwerk kunnen wij bedrijven toegang verschaffen tot een groot netwerk van zakenpartners en overheidsinstanties in Nederland.

Ga naar de website van Invest in Holland

Arno Sijnesael

International Trade Manager | Liaison officer Enterprise Europe Network (EEN)

Kristel Snoeij

International Trade Manager | Liaison officer Enterprise Europe Network (EEN)

Albert Meiresonne

Manager Internationaliseren

Rogier van der Torren

Foreign Direct Investments Manager

Laura Walhout

Foreign Direct Investments Manager