Ruimte om te groeien

In Zeeland zijn op diverse locaties nog aantrekkelijke terreinen te vinden. Maar als je op zoek bent naar een (nieuwe) locatie voor je bedrijf spelen allerlei zaken een belangrijke rol. Welk aanbod is er? Wat is de prijs en wat zijn de contractvoorwaarden? Wat zijn kansen en eventuele risico’s op die locatie? Welke bedrijven zitten er al? Wij helpen je graag. Het aanbod wisselt voortdurend, maar er is zeker nog ruimte voor groei in Zeeland.

Locatiebezoeken

Wij organiseren fact finding trips om je te ondersteunen bij je locatiekeuze. We brengen je dan in contact met potentiële zakelijke partners, overheden, dienstverleners en andere relevante contacten in het vestigingsproces. Het zien, beleven en ervaren van je toekomstige locatie kan het nemen van een belangrijke beslissing gemakkelijker maken. Aan het einde deze trip heb je een duidelijk beeld wat Zeeland voor jouw bedrijf te bieden heeft.

Kennis & netwerk

We hebben een groot netwerk en brengen je hier graag mee in contact. Ligt jouw ideale vestigingsplek bijvoorbeeld aan de haven? Dan stellen we je meteen voor aan de juiste contactpersonen van North Sea Port. Wij hebben kennis van bedrijven die er al zitten en weten wat logische connecties kunnen zijn met toeleveranciers. Wij hebben contacten op alle niveaus bij bedrijven, instellingen, overheden en andere intermediaire partijen zodat we jou snel kunnen introduceren. Daarnaast kennen we de lokale initiatieven en relevante samenwerkingsverbanden waar jij baat bij hebt.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wij helpen je graag verder!

Ga in gesprek met onze experts. Wij werken onafhankelijk en kosteloos.

Albert Meiresonne

Manager Internationaliseren

Laura Walhout

Foreign Direct Investments Manager

Rogier van der Torren

Foreign Direct Investments Manager