Nadat Alternate contact op had genomen met Impuls Zeeland met een locatievraagstuk, werd het bedrijf geïntroduceerd bij de gemeente Tholen, omdat al snel bleek dat bedrijventerrein Welgelegen op Tholen de beste locatie zou zijn voor het bedrijf.

Omdat Alternate ook nog diverse locaties buiten Zeeland op het oog had, hebben de gemeente Tholen en Impuls Zeeland intensief samengewerkt om het bod van Zeeland zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Zo is er onderzoek gedaan naar de beschikbaarheid van werknemers en subsidies. Daarnaast heeft het bedrijf met de hulp van Impuls Zeeland financiële ondersteuning gekregen vanuit het Zeeuwse Innovatiefonds Stichting ZIGZAG.

“Alternate heeft gekozen voor Tholen vanwege de centrale ligging en de goede Noord-Zuidverbinding, onder andere via de nieuwe snelweg A4. Via deze filevrije snelweg zijn steden als Rotterdam, Antwerpen en Breda in slechts 35 minuten te bereiken.”
PROFITEER OOK VAN EEN GROOT NETWERK EN KENNIS VAN DE REGIONALE MARKT

Hiermee kunnen we je helpen

Maak net als Alternate gebruik van onze uitgebreide dienstverlening bij vestigen of uitbreiden van jouw bedrijf in Zeeland

Subsidies en stimuleringsregelingen

Subsidies en stimuleringsregelingen kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan de financiering van jouw onderneming in Zeeland. Naast de gunstige vennootschapsbelasting in Nederland bieden zowel de regionale als de Nederlandse overheid én Europa vele betrouwbare regelingen waar je van kunt profiteren.

Selectie van locaties

Zeeland biedt meerdere vestigingsmogelijkheden op interessante locaties. Maar welke zijn beschikbaar, wat kosten ze en met welke contractvoorwaarden, kansen en risico’s moet je rekening houden? Wij weten het. We helpen je graag jouw ideale vestigingslocatie in Zeeland te vinden.

Vergunningstrajecten

Als ondernemer wil je natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag. Dan is het belangrijk dat je de juiste vergunningen aanvraagt en dat je deze zo goed en volledig mogelijk indient. Hulp van een expert kan vergunningstrajecten dan ook flink versoepelen.

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag verder

Al onze diensten zijn kosteloos en vertrouwelijk.

Albert Meiresonne

Manager Internationaliseren

Rogier van der Torren

Foreign Direct Investments Manager

Laura Walhout

Foreign Direct Investments Manager