’s Werelds beste superjachten bouwen we in Vlissingen

Roos Damen, managing director: “Wij zijn een Nederlandse jachtbouwer en als familiebedrijf zijn wij trots op onze lange staat van dienst. Vanuit onze locaties in Vlissingen en Gorinchem in Nederland en Gdynia in Polen, draagt een sterk team van ongeveer 1.200 mannen en vrouwen bij aan onze snelle groei over de afgelopen jaren. We doen wat we beloven met een ongeëvenaarde knowhow en een sterke passie voor innovatie. Vakmanschap en daadkracht hebben ons een wereldwijd toonaangevende positie in de jachtbouw opgeleverd.”

"Onze werffaciliteiten hier zijn ongeëvenaard in de wereld en we hebben hier voldoende ruimte voor groei."

Waarom Vlissingen een ideale vestigingsplaats is

“In Vlissingen beschikken we over twee werven en hebben we permanent ruim 10 jachten in aanbouw. Onze werffaciliteiten hier zijn ongeëvenaard in de wereld en we hebben hier voldoende ruimte voor groei. Daarbij ervaren we dagelijks de toewijding en motivatie van onze medewerkers die grotendeels in Zeeland woonachtig zijn. Ook onze opdrachtgevers en hun bemanningen voelen zich thuis op Walcheren en genieten van de fijne balans tussen werk en vrije tijd. Het maakt dat Vlissingen voor ons voelt als de ideale vestigingsplaats.”

's werelds toonaangevende scheepsbouwer

Als jachtdivisie van de Damen Shipyards Group maakt AMELS en DAMEN gebruik van de kracht en operationele uitmuntendheid van 's werelds toonaangevende scheepsbouwer, met 35 scheepswerven wereldwijd en 12.000 werknemers.

PROFITEER OOK VAN EEN GROOT NETWERK EN KENNIS VAN DE REGIONALE MARKT

Hiermee kunnen we je helpen

Maak gebruik van onze uitgebreide dienstverlening bij vestigen of uitbreiden van jouw bedrijf in Zeeland.

Matchmaking

Een goed zakelijk netwerk is van groot belang. Maar in een nieuwe markt de weg vinden naar de juiste contacten is best lastig. Wij maken je wegwijs.

Selectie van locaties

Zeeland biedt meerdere vestigingsmogelijkheden op interessante locaties. Maar welke zijn beschikbaar, wat kosten ze en met welke contractvoorwaarden, kansen en risico’s moet je rekening houden? Wij weten het. We helpen je graag jouw ideale vestigingslocatie in Zeeland te vinden.

Juridische en fiscale zaken

Of je nu een (hoofd)kantoor, productielocatie, R&D, logistieke operatie of start-up wilt vestigen of uitbreiden in Zeeland, het is belangrijk je goed te laten adviseren over welke rechtsvorm hier het beste bij past.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Al onze diensten zijn kosteloos en vertrouwelijk.

Albert Meiresonne

Manager Internationaliseren

Rogier van der Torren

Foreign Direct Investments Manager

Laura Walhout

Foreign Direct Investments Manager