InnoGo!

Het krachtige programma voor innovatie ondernemers

InnoGo! stimuleert sinds 2009 innovatieve ondernemers in Zeeland. Het fonds richt zich op start-ups en innovatieve mkb’ers die een vernieuwend product, dienst of proces op de markt willen brengen. Het adviseren en ondersteunen, verbinden van partijen (netwerk) en het verstrekken van leningen tegen gunstige voorwaarden zijn belangrijke meerwaarden van InnoGo!.

Advies en begeleiding, netwerken en financiering

•    Advies en begeleiding: intensieve begeleiding door een adviseur die je wijst op valkuilen en succesfactoren bij het ontwikkelen van een nieuw product, dienst of proces; 
•    Netwerk: toegang tot het omvangrijke netwerk van Impuls, Dockwize en de InnoGo! commissie met bedrijven, overheden en kennis- en onderwijsinstellingen;  
•    Financiering: persoonlijke lening tot maximaal € 300.000,- in de eerste fase van het uitwerken van een vernieuwend (innovatief) idee of opstarten van je onderneming. 

Voor mkb'er en startende ondernemers met een goed en vernieuwend plan 

Ben jij een mkb’er of startend ondernemer met een goed en vernieuwend plan? Ben je op zoek naar zowel financiering als naar advies en begeleiding, kennis en netwerk? Dan biedt InnoGo! jou dé ondersteuning die je nodig hebt.

Komt mijn plan in aanmerking voor financiering?

Weten of je plan in aanmerking komt voor financiering? Doe hier de financieringscheck.

InnoGo! wordt mede gefinancierd door Provincie Zeeland.