Zo kunnen wij jou helpen

Jij hebt een vraag over logistieke mogelijkheden voor jouw bedrijf of een idee waar je eens over zou willen sparren. Wij zijn er voor je. We delen onze visie, geven advies, brengen je in contact met gespecialiseerde partijen, helpen je de juiste vestigingslocatie te vinden en fungeren graag als jouw sparringpartner.

Met deze vragen kun je bijvoorbeeld bij ons terecht:

Lees meer over autonoom transport of over het 5G-Blueprint project. Beginnen met het verduurzamen van jouw wagenpark? Lees er meer over in het project Zero Emissie Transport. Ook helpt Impuls Zeeland ondernemers vanuit elke sector op weg met vraagstukken of ideeën over digitalisering, automatisering en robotisering.

Door in te zetten op Synchromodaal Transport, bespaart het bedrijfsleven miljoenen wegkilometers. Dat is in ieders voordeel: voor verladers, logistieke dienstverleners en de maatschappij.

Met bedrijven, overheden en kennisinstellingen bouwen we aan ecosystemen. Dit doen we via projecten en programma's. Bovendien vertellen onze collega's jou graag meer over de ontwikkelingen binnen en buiten Zeeland en waar jouw kansen liggen.

We ondersteunen ambitieuze ondernemers die binnen Zeeland willen investeren in duurzame en innovatieve ideeën. Wij bieden financiering en brengen je in contact met de juiste connecties binnen fondsen en investeerders en bieden vouchers en subsidies aan. Lees meer.

Zeeland biedt meerdere vestigingsmogelijkheden op interessante locaties. Zowel voor vestigen als voor uitbreiden. Maar welke zijn beschikbaar, wat kosten ze en met welke contractvoorwaarden, kansen en risico’s moet je rekening houden? Lees meer.

Zeeland Connect

Impuls is partner van het platform Zeeland Connect. Zeeland Connect is een innovatienetwerk waarbinnen wij ons specifiek focussen op de logistieke sector met als doel de sector te versterken via 4 innovatielijnen: zero emission logistiek, autonoom transport, logistieke stromen en verbindingen en digitalisering & robotisering. Ondernemers uit de sector kunnen zich inschrijven als lid voor dit innovatienetwerk.

Vouchers voor circulaire initiatieven en energietransitie in de logistiek

Vanaf 2035 mogen vrachtwagens geen CO2 meer uitstoten en werken we steeds meer toe naar CO2-neutraliteit in 2050. Hoe kun jij je hier als ondernemer in de logistiek op voorbereiden? Het is belangrijk om een duidelijke strategie te ontwikkelen en te implementeren en voortdurend te blijven innoveren om de CO2-uitstoot te verminderen en de duurzaamheid van de logistiek te verbeteren. Impuls ondersteunt jou als sparringpartner bij het uitwerken van jouw innovaties en kan hier ook financieel aan bijdragen.

Over de voucherregeling
Werken aan innovatie

Projecten en programma's

In Zeeland werken veel bedrijven, kennisinstellingen en overheden samen aan innovatie in de logistieke sector. Wij zijn bij veel van deze projecten betrokken als initiator, financier, verbinder en/of sparringpartner.

Bekijk onze projecten en programma's

Ondernemersverhalen

Wij hielpen al diverse bedrijven met innovatie in de logistieke sector. Bekijk hier hun verhaal.

Logistiek Digitaliseren

Verbrugge terminals

Een mooi voorbeeld van wat samenwerking kan betekenen voor bijvoorbeeld automatisering binnen jouw logistieke onderneming of transport bedrijf.

Neem contact met ons op

Meer weten over logistiek in Zeeland?

De logistieke sector kent uitdagingen, maar vooral veel kansen in deze regio. Wij helpen jou om op die kansen in te spelen. Neem contact op met onze projectmanagers voor meer informatie.

Remco de Rijke

Projectmanager Logistiek en Energie

Rick Suurmond

Projectmanager Logistiek & Energie

Mariko Rouw

Programmamanager Zeeland Connect