Zo kunnen wij jou helpen

Jij hebt een vraag over logistieke mogelijkheden voor jouw bedrijf of een idee waar je eens over zou willen sparren. Wij zijn er voor je. We delen onze visie, geven advies, brengen je in contact met gespecialiseerde partijen, helpen je de juiste vestigingslocatie te vinden en fungeren graag als jouw sparringpartner.

Met deze vragen kun je bijvoorbeeld bij ons terecht:

Lees meer over autonoom transport of over het 5G-Blueprint project. Beginnen met het verduurzamen van jouw wagenpark? Lees er meer over in het project Zero Emissie Transport. Ook helpt Impuls Zeeland ondernemers vanuit elke sector op weg met vraagstukken of ideeën over digitalisering, automatisering en robotisering.

Door in te zetten op Synchromodaal Transport, bespaart het bedrijfsleven miljoenen wegkilometers. Dat is in ieders voordeel: voor verladers, logistieke dienstverleners en de maatschappij.

Met bedrijven, overheden en kennisinstellingen bouwen we aan ecosystemen. Dit doen we via projecten en programma's. Bovendien vertellen onze collega's jou graag meer over de ontwikkelingen binnen en buiten Zeeland en waar jouw kansen liggen.

We ondersteunen ambitieuze ondernemers die binnen Zeeland willen investeren in duurzame en innovatieve ideeën. Wij bieden financiering en brengen je in contact met de juiste connecties binnen fondsen en investeerders en bieden vouchers en subsidies aan. Lees meer.

Zeeland biedt meerdere vestigingsmogelijkheden op interessante locaties. Zowel voor vestigen als voor uitbreiden. Maar welke zijn beschikbaar, wat kosten ze en met welke contractvoorwaarden, kansen en risico’s moet je rekening houden? Lees meer.

Zeeland Connect

Zeeland Connect verbindt overheden, bedrijfsleven en kennisinstellingen met als doel om de logistiek in Zeeland te versterken.

Werken aan innovatie

Projecten en programma's

In Zeeland werken veel bedrijven, kennisinstellingen en overheden samen aan innovatie in de logistieke sector. Wij zijn bij veel van deze projecten betrokken als initiator, financier, verbinder en/of sparringpartner.

Bekijk onze projecten en programma's

Ondernemersverhalen

Wij hielpen al diverse bedrijven met innovatie in de logistieke sector. Bekijk hier hun verhaal.

Logistiek Digitaliseren

Verbrugge terminals

Een mooi voorbeeld van wat samenwerking kan betekenen voor bijvoorbeeld automatisering binnen jouw logistieke onderneming of transport bedrijf.

Neem contact met ons op

Meer weten over logistiek in Zeeland?

De logistieke sector kent uitdagingen, maar vooral veel kansen in deze regio. Wij helpen jou om op die kansen in te spelen. Neem contact op met onze projectmanagers voor meer informatie.

Remco de Rijke

Projectmanager Logistiek en Energie

Kymo Engelman

Projectmanager Logistiek en Energie