Waarom Zeeland de perfecte vestigingslocatie is voor Team Industrial Services

Team Industrial Services is een industrieel dienstverlener, ooit ontstaan uit de voormalige scheepswerf de Schelde. In Vlissingen is de hoofdvestiging voor Nederland en de hub voor de hele Euraziatische regio, vanuit waar alle support plaatsvindt op engineering en manufacturing gebied.

Goede logistieke verbindingen

Mario Daane, Regiomanager Team Industrial Services in Vlissingen: "in Vlissingen zitten we midden tussen onze klantenclusters in Rotterdam en Antwerpen, maar ook de havens in Vlissingen en Terneuzen. Er zijn goede logistieke verbindingen waardoor je eigenlijk altijd op tijd bij je klant kunt zijn.

We proberen altijd binnen een uur reisafstand van klanten te zitten. Daardoor zitten er mensen op de locatie die de klanten en de lokale gebruiken goed kennen en de contacten hebben om snel te kunnen reageren bij een klant op locatie."

"Er zijn goede logistieke verbindingen waardoor je eigenlijk altijd op tijd bij je klant kunt zijn"

In onderstaande video vertelt Mario Daane over de samenwerking met de afdeling Vestigen van Impuls Zeeland (voorheen onder de merknaam Invest in Zeeland) en over de voordelen van zakendoen vanuit Zeeland.

Accepteer marketing cookies om de video te bekijken.

Loyale medewerkers

"Zeeland is een mooie, rustige provincie, waar je in de zomer lekker kunt ontspannen op het strand. Er zijn veel loyale medewerkers en het is een locatie waar een 'gentlemen's agreement' nog stand kan houden."

Regionale initiatieven om bedrijven te ondersteunen

"In Zeeland zijn er meerdere initiatieven om bedrijven te ondersteunen. Eén daarvan is de Kenniswerf hier in Vlissingen, waar wij deel van uitmaken. Dat betekent dat we een samenwerkingsverband hebben met andere bedrijven hier. Maar ook met Scalda (mbo) en de hogeschool hebben we samenwerkingsverbanden om stageplekken of afstudeerplekken te creëren voor hun studenten. Daarnaast is er in Terneuzen het KIC*, waar we deel van uitmaken en waar bedrijven en toeleveranciers bij elkaar komen om innovatieve oplossingen te vinden.

Wij zijn gewend vanuit dit bedrijf om samenwerking te zoeken. We geloven niet in het feit dat je alles alleen hoeft te doen. Je kunt beter een goede partner zoeken dan het zelf proberen na te doen."

"In Zeeland zijn er meerdere initiatieven om bedrijven te ondersteunen. Je kunt beter een goede partner zoeken dan het zelf proberen te doen."

*Het KIC MPI is een Kennis en Innovatiecentrum voor de Maintenance en Procesindustrie en is gevestigd in Terneuzen. Ze stimuleert samenwerking tussen bedrijven met als doel: innoveren met maintenance in de procesindustrie.

PROFITEER OOK VAN EEN GROOT NETWERK EN KENNIS VAN DE REGIONALE MARKT

Hiermee kunnen we je helpen

Maak gebruik van onze uitgebreide dienstverlening bij vestigen of uitbreiden van jouw bedrijf in Zeeland.

Matchmaking

Een goed zakelijk netwerk is van groot belang. Maar in een nieuwe markt de weg vinden naar de juiste contacten is best lastig. Wij maken je wegwijs.

Subsidies en stimuleringsregelingen

Subsidies en stimuleringsregelingen kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan de financiering van jouw onderneming in Zeeland. Naast de gunstige vennootschapsbelasting in Nederland bieden zowel de regionale als de Nederlandse overheid én Europa vele betrouwbare regelingen waar je van kunt profiteren.

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag verder

Al onze diensten zijn kosteloos en vertrouwelijk.

Albert Meiresonne

Manager Foreign Direct Investments & International Trade

Rogier van der Torren

Foreign Direct Investments Manager

Laura Walhout

Foreign Direct Investments Manager