Naast haar vestiging in Goes, heeft Timesavers International vestigingen in Minneapolis (VS) en Taiwan. De vestiging in Goes is een ware 'one stop shop': van design en innovatie tot productie, assemblage, verpakking en distributie en zelfs installatie en training bij klant op locatie worden verzorgd vanuit Goes.

Paul Hartendorp, Managing Director van Timesavers International vertelt in onderstaande video waarom Goes de perfecte vestigingslocatie is voor zijn bedrijf en hoe hij denkt over de dienstverlening door Impuls Zeeland (dat destijds nog bedrijven ondersteunde bij vestigen en uitbreiden onder de merknaam Invest in Zeeland).

Accepteer marketing cookies om de video te bekijken.

"Wat Zeeland zo speciaal maakt voor ons is tweeledig. De natuur is hier prachtig en het biedt een heerlijk rustige woonomgeving. Dat zie je ook terug in het karakter en de arbeidsmentaliteit van mensen hier.

Het tweede pluspunt is de infrastructuur. We exporteren 95% van onze machines naar Europa en de rest van de wereld dus toegankelijkheid is cruciaal voor ons."

"De waarde van Impuls Zeeland zit 'm voor mij in het netwerk dat ze hebben. Zij beschikken over de contacten die ik nodig heb bij mijn groeiplannen."
PROFITEER OOK VAN EEN GROOT NETWERK EN KENNIS VAN DE REGIONALE MARKT

Hiermee kunnen we je helpen

Maak net als Timesavers International B.V. gebruik van onze uitgebreide dienstverlening bij vestigen of uitbreiden van jouw bedrijf in Zeeland.

Matchmaking

Een goed zakelijk netwerk is van groot belang. Maar in een nieuwe markt de weg vinden naar de juiste contacten is best lastig. Wij maken je wegwijs.

Subsidies en stimuleringsregelingen

Subsidies en stimuleringsregelingen kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan de financiering van jouw onderneming in Zeeland. Naast de gunstige vennootschapsbelasting in Nederland bieden zowel de regionale als de Nederlandse overheid én Europa vele betrouwbare regelingen waar je van kunt profiteren.

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag verder

Al onze diensten zijn kosteloos en vertrouwelijk.

Albert Meiresonne

Manager Internationaliseren

Rogier van der Torren

Foreign Direct Investments Manager

Laura Walhout

Foreign Direct Investments Manager