De mogelijkheden van digitalisering

Je bedrijf digitaliseren is belangrijk voor de toekomst. Je kan processen efficiënter maken en op deze manier personeel ontlasten en tijd winnen. Maar wat is er allemaal mogelijk met digitalisering?

Wij gingen op bezoek bij Eeterij-spelerij Vierlinden. Zij passen digitale ontwikkelingen en nieuwe technologieën toe in hun bedrijfsvoering. Zo maken ze gebruik van een personeelsprogramma voor uren en bezetting. Ook ontwikkelde ze zelf een horecareserveringssysteem genaamd Jimani. Inmiddels wordt het systeem ook door andere recreatieve bedrijven succesvol ingezet. Waarom hebben ze deze digitaliseringsslag gemaakt? En wat was voor hen de meerwaarde? Mede-eigenaar Nieky Vierlinden vertelt er alles over in de video.

Accepteer marketing cookies om de video te bekijken.

Op zoek naar meer inspiratie?

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van innovatie en vernieuwing voor jouw bedrijf? Laat je inspireren en ga zelf aan de slag. Klik op onderstaande button, laat je gegevens achter en krijg inspiratie opgestuurd of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Neem contact met ons op

Zelf innoveren? Wij helpen je graag verder!

Heb je vragen over dit thema? Of wil je meer weten over de inspiratie, ondersteuning en financieringsmogelijkheden die wij bieden aan de toeristische sector? Ga in gesprek met projectmanagers Stefan Coppoolse.

Stefan Coppoolse

Projectmanager Vrijetijdseconomie