Accepteer marketing cookies om de video te bekijken.

Wegwijzer voor ondernemers

Binnen dit ecosysteem zijn vier organisaties prominent aanwezig, elk met een eigen specialiteit. Maar bij wie kun je voor wat terecht als ondernemer? In deze video stellen organisaties zichzelf voor en vertellen ze zij voor jou als ondernemer betekenen.

Samen helpen we je verder

Wil je in contact komen met één van deze organisaties? Wij hebben hun contactgegevens voor je op een rijtje gezet.

Bij HZ Kenniscentrum Kusttoerisme werken diverse projectmanagers aan onderzoeken en projecten over toerisme. Op hun website staan de contactgegevens van deze projectmanagers.

Bezoek de website van het Kenniscentrum Kusttoerisme

Toeristisch Ondernemend Zeeland (TOZ) is een koepelplatform van toeristische brancheorganisaties Hiswa-Recron, In het Groen, Koninklijke Horeca Nederland en Stichting Dagattracties Zeeland.

Neem contact op met toz via toz@impulszeeland.nl.

Ook Provincie Zeeland heeft een belangrijke rol in toerisme, namelijk die van sparringspartner en aanjager van innovatie.

Meer informatie vindt je op www.zeeland.nl

Impuls Zeeland is de regionale ontwikkelingsmaatschappij en houdt zich bezig met innoveren, internationaliseren en investeren. Er werken diverse projectmanagers aan topsectoren en -thema's binnen Zeeland. Wil je innoveren over vernieuwen met jouw bedrijf? Impuls Zeeland helpt je verder.

Bekijk wat Impuls Zeeland doet voor toeristisch ondernemers www.impulszeeland.nl/vrijetijdssector

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag verder!

Heb je vragen over dit thema? Of wil je meer weten over de inspiratie, ondersteuning en financieringsmogelijkheden die wij bieden aan de toeristische sector? Ga in gesprek met een van onze projectmanagers

Minke Rabaut

Projectmanager Vrijetijdseconomie

Kim Provoost

Projectmanager Vrijetijdseconomie

Helen Roskam

Projectmanager Vrijetijdseconomie

Stefan Coppoolse

Projectmanager Vrijetijdseconomie