Een inspiratietour voor toeristische ondernemers

Op donderdag 19 mei gingen wij met een groep van ruim 20 ondernemers op inspiratietour. Drie toeristische ondernemers uit Zeeland stelde hun bedrijf open en vertelde hoe zij werken aan de toekomst van hun bedrijf. Bekijk hoe deze dag verliep in de after-movie.

Accepteer marketing cookies om de video te bekijken.

Van biodiversiteit tot circulair ondernemen

Het bezoek begon op Ons Buiten in Oostkapelle. Ons Buiten werkt hard aan biodiversiteit en energietransitie. En is een camping waar de natuur centraal staat. Na een presentatie, rondleiding en lunch vertrokken we naar Villa Magnolia, een hotel in Oostkapelle. Ook hier volgde een rondleiding waarbij werd uitgelegd aan welke plannen het hotel werkt. Tenslotte vertrokken we naar Hoevehotel Hof Christina in Vrouwenpolder. Hier werd enthousiast verteld over de circulaire oplossingen die het hotel heeft doorgevoerd. Al met al een mooi programma gevuld met genoeg inspiratievolle verhalen.

Ondernemer over de tour

Ilse van Maurik, eigenaresse van camping Anna Friso, nam deel aan de inspiratietour.

"Ik denk dat iedereen zou zeggen dat deze dag leerzaam was. Dat was het ook echt. Je kan leren van iedereen, de andere ondernemers en je wordt denk ik ook weer meer getriggerd om alles uit je bedrijf te halen."

Laat je inspireren

Zelf ook op zoek naar inspiratie? Hou onze agenda in de gaten voor de volgende inspiratietour en bekijk onze video's waarin we een bezoekje brengen aan ondernemers in Zeeland.

Meer inspiratie voor jouw toeristische bedrijf

Deze inspiratietour is onderdeel van het Aanjaagprogramma Innovatie Vrijetijdssector
Neem contact met ons op

Wij helpen je graag verder

Zelf ook een inspiratietour meemaken? Of benieuwd naar andere manieren waarop wij jou kunnen helpen? Neem contact op met projectmanager Kim Provoost. Zij helpt je graag verder.

Kim Provoost

Projectmanager Vrijetijdseconomie

Stefan Coppoolse

Projectmanager Vrijetijdseconomie