Ondersteuning voor de vrijetijdssector

Advies op maat en vouchertrajecten

Innoveren en doorontwikkelingen roepen veel vragen op. Wij helpen ondernemers bij verschillende innovatievragen en fases. 

Ondersteuning bij innovatie

Ben jij ondernemer in gemeente Noord-Beveland, Veere, Schouwen-Duiveland of Tholen? En wil jij ondersteuning bij jouw doorontwikkeling of innovatie? Bovenstaande gemeenten hebben innovatievouchers beschikbaar voor de toeristische sector. Ondernemers uit de horeca, verblijfsrecreatie, watersport en dagattractie kunnen de voucher aanvragen. Met een voucher kan externe expertise ingehuurd worden of gebruik gemaakt worden van een expertise team. 

Meer over het innovatietraject >>

Advies op maat

Heb je als ondernemer een innovatief of vernieuwend plan en zoek je ondersteuning om dit plan te realiseren? Wij bieden advies op maat voor ondernemers in de toeristische sector. Met dit advies doorloop je een kort traject op diverse vraagstukken om jouw innovatievraag verder uit te werken.

Informatie over advies op maat >>

Ondersteuning bij planvorming

Op zoek naar ondersteuning bij de realisatie van een innovatief of vernieuwend plan? Ondernemers kunnen een voucher krijgen voor de integrale planontwikkeling. De voucher kan gebruikt worden voor de financiering van onderzoek, businesscase ontwikkeling en het inhuren van externe expertise.

Meer over planvorming trajecten >>

Ben jij op zoek naar ondersteuning bij de doorontwikkeling van jouw bedrijf? Ga in gesprek met onze projectmanagers. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.