di, 16-02-2021, 11:53
Nieuwsbericht

Terugblik Aanjaagprogramma Innovatie Toerisme

Inspiratie, ondersteuning en financiering voor vrijetijdssector Zeeland

Ondernemers in de vrijetijdssector inspireren, ondersteunen en financieren. Dat is waar het Aanjaagprogramma Innovatie Toerisme zich op richt. Bekijk de resultaten van het programma in 2020 en bekijk de infographic.

Inspiratie

In totaal werden er 12 webinars met uiteenlopende thema’s georganiseerd: van robotisering tot bedrijfsovername en online zichtbaarheid. In totaal werden de webinars 1.244 keer bekeken, een mooi resultaat. 

Ondersteuning

Ook op het gebied van ondersteuning gebeurde er veel in 2020. Zo waren in diverse gemeenten innovatievouchers beschikbaar en werden er planvorming vouchers opgesteld om ondernemers te ondersteunen bij hun investeringen in planvorming tijdens Corona. Naast de vouchers organiseerden we ook maatwerktrajecten waarbij een team van experts adviseert over het plan van een ondernemer.  

Het Aanjaagprogramma ondersteunt

 

Financiering

Tenslotte werd de eerste lening uit het Fonds Verblijfsrecreatie Zeeland toegekend aan ondernemer Adriaan Wisse van camping Weltevreden (Zoutelande). Ook op zoek naar financiering voor de realisatie van jouw verblijfsrecreatief bedrijf? Ga in gesprek met Yvonne Joosse-Braamse via yvonnebraamse@impulszeeland.nl en ontdek de mogelijkheden. 

Aanjaagprogramma Innovatie 2021

Ook in 2021 gaat het Aanjaagprogramma Innovatie door. Wil jij inspiratie om jouw bedrijf door te ontwikkelen? Bekijk dan de agenda van het inspiratieprogramma. Wil je ondersteuning bij de realisatie van jouw plannen? Neem contact op met Kim Provoost voor een voucher of maatwerkadvies.