READY, SET, INNOVATE!

Tijdens dit innovatie-event brengen we een programma boordevol innovatie, slimme oplossingen in de foodsector en inspirerende sprekers en activiteiten. Hier komen ondernemers, studenten en overheden samen om met elkaar impact te maken in de foodsector en Zeeland op de (inter)nationale kaart te zetten. Bekijk ook eens de aftermovie van Get Unlocked | The Energy Edition van vorig jaar.

Accepteer marketing cookies om de video te bekijken.

Get on board!

Ook dit jaar nodigen we ondernemers, kennisinstellingen en andere professionals uit om deel te nemen aan het Get Unlocked innovatie event. Wil je concreet met de bezoekers van het event aan de slag, dan is er de mogelijkheid om een subsessie (experience) te organiseren. Heb je zelf oplossingen of ideeën om de voedseltransitie te versnellen en wil je die demonstreren, dan is een plekje op het Waarmakerspaviljoen misschien wat voor jou. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Aanmelden als bezoeker kan vanaf 18 april. Wil je op de hoogte blijven van al het laatste Get Unlocked nieuws? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief op de eventpagina.

Bekijk de eventpagina