ma, 16-11-2020, 08:38
Nieuwsbericht

Planvormingsvouchers toeristische sector van start

Eerste vouchers toegekend

In september heeft Provincie Zeeland een bijdrage toegekend voor tien vouchers van €25.000 voor planvorming bij toeristische bedrijven (verblijfsrecreatie, horeca, dagattracties en watersport). 
Op de openstelling hebben meer ondernemers dan verwacht zich aangemeld voor de voucher. Op basis van een eerste beoordeling, zijn er met elf ondernemers intakegesprekken gevoerd. Dit leidde tot de toekenning van negen vouchers aan ondernemers met innovatieve en toekomstbestendige plannen voor hun bedrijf. 
 

Ondernemer over toekenning vouchers:

"Impuls Zeeland helpt ons op weg naar onze duurzame Veerse droom waar recreatie educatie, landschap, natuur, biodiversiteit en watersport van gaan profiteren. Met de toekenning van de voucher gaan we verder aan de slag met deze droom".

 

Extra planvorming vouchers beschikbaar

Vanwege het grote animo voor de planvorming vouchers heeft Provincie Zeeland vier extra vouchers beschikbaar gesteld. Hiermee laat de Provincie zien dat het belangrijk is dat ondernemers blijven vernieuwen en investeren in hun bedrijf en de Zeeuwse toeristische sector. 
 

Kim Provoost, projectmanager Impuls Zeeland:

"Het is goed om te zien dat toeristische ondernemers, ondanks de Corona crisis, toch aan de slag gaan met plannen voor toekomstige ontwikkelingen binnen hun bedrijf. Dat Provincie Zeeland extra middelen beschikbaar heeft gesteld, betekent dat wij nog meer ondernemers kunnen ondersteunen bij de uitwerking van hun plannen".
 

Vanaf 7 december kunnen ondernemers zich aanmelden voor de extra beschikbaar gestelde vouchers. In de eerste openstelling zijn vouchers toegekend aan diverse toeristische bedrijven met name in de verblijfsrecreatie en watersportsector. In de tweede openstelling hopen we ook dagattracties en horecabedrijven te bereiken zodat we sector breed kunnen ondersteunen. 
 

Meld je aan via Impuls Zeeland

Via de website van Impuls Zeeland kunnen toeristische ondernemers zich vanaf 7 december 2020 t/m 3 januari 2021 aanmelden voor de voucherregeling. Voor meer vragen kunt u contact op nemen met Minke Rabaut minkerabaut@impulszeeland.nl | +31 (0)6 14223200 of met Kim Provoost: kimprovoost@impulszeeland.nl | +31 (0)6 53412568. Deze voucherregeling wordt mogelijk gemaakt door financiële bijdrage vanuit Provincie Zeeland.
 

Provincie Zeeland