Een aanjager voor innovatie en vernieuwing


Innovatie op jouw toeristisch bedrijf

Als ondernemer wil je jouw bedrijf blijven doorontwikkelen om zo klaar te staan voor de toekomst. Je gaat aan de slag met nieuwe vraagstukken. Zo ga je verduurzamen door circulair te bouwen, je versterkt je verdienmodel door deze aan te passen of je gaat met je bedrijf van het gas af. Deze ideeën en innovaties roepen veel vragen op: Waar begin je? En wie helpt bij de ontwikkeling van jouw plannen. Wij bieden je graag die helpende hand. 

 

Laat je inspireren door regionale voorbeelden

Wij helpen ondernemers bij het maken van eerste stappen bij innovatieve plannen. Ons programma biedt jou dé inspiratie, ondersteuning en financiering om deze stappen te maken. Inspiratievolle voorbeelden van ondernemers uit de regio, een gesprek met gelijkgestemde of advies op maat. Wij helpen je verder en kijken samen naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Innovatie en verduurzaming zijn brede begrippen. Met ons programma gaan we in de belangrijkste thema's voor de sector:

  • Energie
  • Klimaat
  • Circulariteit
  • Nieuwe verdienmodellen   
  • Vergroening
  • Digitalisering   

Sta klaar voor de toekomst

Met ons programma helpen wij toeristische mkb ondernemers in Zeeland met innoveren. En zorgen we samen voor bedrijven die klaar staan voor de toekomst. Wil jij innoveren of heb jij een verduurzamingsvraag voor jouw toeristisch bedrijf? Neem contact met ons op. Wij denken graag met je mee.  

 Of bekijk de inspiratievideo's >>

Stimulus