Innovatie op jouw toeristisch bedrijf

Als ondernemer wil je jouw bedrijf blijven doorontwikkelen en klaar staan voor de toekomst. Je gaat aan de slag met nieuwe vraagstukken. Je gaat verduurzamen door circulair te bouwen, versterkt je verdienmodel of gaat met je bedrijf van het gas af. Er zijn veel mogelijkheden, maar ook veel vragen: Waar begin je? En wie kan helpen met jouw plannen? Wij bieden je graag die helpende hand.


Werk aan de toekomst

Wij helpen ondernemers bij het maken van eerste stappen bij innovatieve en vernieuwende plannen voor hun bedrijf. Met ons Aanjaagprogramma bieden we dé inspiratie, ondersteuning en financiering om stappen te maken. Zo delen we voorbeelden van ondernemers uit de regio, organiseren we bijeenkomsten met gelijkgestemde en geven we advies op maat. Dat alles op voor de sector relevante thema's zoals energie, klimaat, circulariteit, nieuwe verdienmodellen, vergroening en digitalisering.

Wij helpen je graag verder. Ga met ons in gesprek en bekijk samen wat mogelijk is voor jouw bedrijf.

Laat je inspireren

Inspiratie staat vaak aan het begin van innovatie. Wij organiseren inspiratievolle events over relevante thema's en delen inspiratievolle verhalen van ondernemers uit de sector. Hou onze agenda in de gaten voor onze events. Benieuwd naar onze video's, blogs en artikelen? Klik op onderstaande button en bekijk de inspiratiepagina.

 

Scans, experts en advies op maat

Om toeristisch ondernemers te helpen bij de doorontwikkelingen van hun bedrijf bieden wij diverse ondersteuningsmiddelen. Zo helpen we ondernemers, die de mogelijkheden rond verduurzaming, digitalisering of nieuwe verdienmodellen willen verkennen, door advies op maat te geven. Ook schakelen we via innovatievouchers experts in die helpen bij innovatievragen én bieden we verduurzamingsscans aan die een beeld geven van de kansen voor bedrijven op het gebied van energie, klimaat en biodiversiteit. Genoeg mogelijkheden!

Minicamping over innovatievouchers

 

Hulp bij gezamenlijke vraagstukken

Innoveren hoeft niet alleen. Het is mogelijk om samen met andere MKB’ers vernieuwingen en mogelijkheden te verkennen, testen en realiseren. Ook voor deze manier van innoveren bieden wij ondersteuning. Met een samenwerkingsvoucher kan een deel van de kosten van advies van externe experts worden betaald.

Ga met ons in gesprek voor de mogelijkheden. Samen bekijken we jouw vraag en zoeken we experts die je kunnen helpen

 

Financiering voor innovatie

Op zoek naar financieringsmogelijkheden? Ook hier kunnen wij je bij helpen. Doe de financieringscheck of kijk samen met één van onze projectmanagers of je in aanmerking komt voor een fonds, voucher of andere innovatiefinanciering.


Ga met ons in gesprek

Met ons programma helpen wij toeristische mkb ondernemers in Zeeland met innoveren. En zorgen we er samen voor bedrijven dat bedrijven klaarstaan voor uitdagingen van de toekomst. Wil jij innoveren of heb jij een verduurzamingsvraag voor jouw toeristisch bedrijf? Neem contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Verantwoording stimulus