Accepteer marketing cookies om de video te bekijken.

Bezoek aan natuurrijke minicamping

Onze dag begon bij Minicamping Viervaart in Groede. Eigenaresse Iris Cornelis deelde hoe zij vakantie, hedendaagse kunst en biologisch tuinieren samenbrengt op haar bedrijf.

Wellness aan zee

Noordzee Hotel & Spa was het tweede bedrijf dat we bezochten. Tijdens een goed verzorgde lunch vertelde eigenaar Peter Faas over zijn bedrijfsvoering. Hij liet zien hoe hij met een groot wellness aanbod zijn bedrijf onderscheidend maakt. Ook deelde hij de toekomstplannen voor het hotel en gaf hij een rondleiding langs de vernieuwde kamers.

Landschappelijke inpassing bedrijf

Na de lunch bezochten we Camping De Wachtsluis in Retranchement. Eigenaresse Hanneke Vermeu gaf een rondleiding over haar bedrijf en liet zien hoe zij samen met haar man de afgelopen jaren het bedrijf heeft doorontwikkeld. Zo vertelde ze meer over de landelijke inpassing van het nieuwe sanitair gebouw.

Een park dat duurzaam innoveert

Het laatste bedrijf op de route Camping Zonneweelde in Nieuwvliet. We kregen een rondleiding over het bedrijf en bezochten o.a. de aardwarmtepomp, het nieuwe centrumgebouw en de nieuwe chalets met luxe privé sanitair. Ook vertelde parkmanager René Olthof over de duurzame verwarming van het zwembad met zonnepanelen.

Meer verhalen uit de regio

Op zoek naar meer verhalen van toeristische ondernemers in de regio? Bezoek onze inspiratiepagina (impulszeeland.nl/inspiratie) en houd onze agenda in de gaten voor meer inspirerende events.

Meer inspiratie
Neem contact met ons op

Ga met ons in gesprek

Is jouw bedrijf klaar voor de toekomst? Of ben je op zoek naar inspiratie? Wij helpen je graag verder. Ga in gesprek met onze projectmanagers voor de mogelijkheden.

Lise de Nooijer-Hekhuis

Junior Projectmanager Vrijetijdseconomie

Stefan Coppoolse

Projectmanager Vrijetijdseconomie

Minke Rabaut

Projectmanager Vrijetijdseconomie

Kim Provoost

Projectmanager Vrijetijdseconomie