Accepteer marketing cookies om de video te bekijken.

Tips van PureBlue

Watergebruik zal in de toekomst moeten verduurzamen, zodat er voldoende zoetwater beschikbaar is voor iedereen. Maar hoe doe je dit als ondernemer?

Het Zeeuwse bedrijf PureBlue werkt aan een duurzame toekomst voor water en biedt diverse oplossingen om water te herstellen, hergebruiken en regenereren. WIj gingen bij hen op bezoek en vroegen waarom je als ondernemer aan de slag moet met een duurzaam watergebruik en welke kansen er voor jouw bedrijf liggen.

Duurzame oplossingen testen

Als ondernemer kun je gebruik maken van bestaande oplossingen om je watergebruik te verduurzamen. Maar er is ook nog veel innovatie op dit gebiedt. In diverse projecten ondersteunen wij ondernemers die duurzame innovaties op het gebied van watergebruik ontwikkelen en testen. Zoals het traject bij Camping Olmenveld waar medicijnresten uit hergebruikt water wordt gefilterd of het watertraject op Camping Weltevreden waar zoutwater wordt ontzilt en regenwater wordt opgevangen. Ook aan de slag met het verduurzamen van je watergebruik? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Ook je watergebruik verduurzamen?

Ook aan de slag met het verduurzamen van je watergebruik? Wij helpen je graag met een van onze ondersteuningsmiddelen, zoals een scan of een advies op maat. Neem contact op met onze projectmanager Helen Roskam en bespreek de mogelijkheden.

Helen Roskam

Projectmanager Vrijetijdseconomie