In Zeeland is het goed zaken doen. Veel bedrijven vonden hun weg al naar de regio vanwege het gunstige, economische klimaat, de goede achterlandverbindingen via congestievrije, multimodale verbindingen, de no-nonsense houding van de inwoners en de fijne woonomgeving. Impuls Zeeland heeft al veel bedrijven geholpen met vestigen of uitbreiden in Zeeland, zo ook de Amerikaanse fabrikant Vermeer die een vestiging heeft in ’s-Heer Arendskerke.

Accepteer marketing cookies om de video te bekijken.

Over Vermeer

Vermeer is een Amerikaanse fabrikant van machines voor de landbouw, utiliteit, mijnbouw, olie- en gasindustrie, recycling en boomverzorging. Impuls Zeeland heeft Vermeer geholpen met hun Europese uitbreidingsplannen.

De locatie van Vermeer in ’s-Heer Arendskerke is het regionaal distributiekantoor voor Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA). De vestiging bestaat al 40 jaar. De afgelopen jaren hebben ze zich gecommitteerd om te groeien in de EMEA regio. Impuls Zeeland helpt ze daarbij!

"Impuls Zeeland kent de regio"

Algemeen directeur Steve Schemm vertelt: “Impuls Zeeland kent de regio en wat bedrijven doormaken als ze proberen te investeren en groeien. Ze zijn voor ons een uitstekende bron geweest om verbinding te maken met andere OEM bedrijven met dezelfde vraagstukken waar we samen kunnen groeien en van kunnen leren. Wat ze ook doen is ons helpen met verschillende subsidies die beschikbaar zijn voor duurzame initiatieven die we al in onze vestiging hebben.”

Laura van Impuls Zeeland over de samenwerking

Laura Walhout, Foreign Direct Investments Manager bij Impuls Zeeland, helpt bedrijven met subsidies en stimuleringsregelingen, vergunningstrajecten, juridische en fiscale zaken, matchmaking en vestigen. “Vermeer is een mooi voorbeeld van hoe we binnen het Invest in Holland-netwerk samenwerken, en hen vanuit verschillende invalshoeken kunnen ondersteunen. En ook naar de toekomst toe, blijven we graag betrokken bij alle mogelijke vragen die ze nog hebben."

Wij helpen je graag verder!

Laura Walhout

Foreign Direct Investments Manager

Albert Meiresonne

Manager Internationaliseren

Rogier van der Torren

Foreign Direct Investments Manager