do, 11-03-2021, 13:08
Nieuwsbericht

Advies op maat voor ondernemers

Ondersteuning innovatie toeristische sector

Heb jij een innovatief plan en ben je op zoek naar ondersteuning om dit plan te realiseren? Wij bieden advies op maat voor ondernemers in de toeristische sector. Met dit advies kun je een kort traject doorlopen op diverse vraagstukken om jouw innovatievraag verder uit te werken. 

Begeleiding met experts

De begeleiding richt zich op innovatievragen rond bijvoorbeeld conceptontwikkeling, nieuwe producten, diensten of marktdoelgroepen. Met het advies op maat krijg je korte begeleiding bij de eerste stap naar de verdere realisatie van je plannen. Begeleiding wordt uitgevoerd door een externe adviseur. Ondernemers ontvangen een financiële bijdrage van 50% tot maximaal € 1.000 om deze adviseur in te huren. Natuurlijk helpt Impuls Zeeland bij het vinden van de juiste adviseur voor het vraagstuk. 

Ondernemer over het traject

Ondernemer Arjan van het bedrijf Arpafly maakte gebruik van het advies op maat traject. 

Wij zijn met Impuls Zeeland in gesprek gegaan over ons plan om te innoveren. Via het Aanjaagprogramma Innovatie kwamen we terecht bij het advies op maat. Dit heeft ons letterlijk vleugels gegeven om verder te gaan.

Ga met ons in gesprek

Heb je ook behoefte aan extra ondersteuning om jouw innovatieve plan te realiseren? Ga in gesprek met Impuls Zeeland. Dan kijken we samen naar jouw innovatievraag en de mogelijkheden voor een advies op maat. Geïnteresseerd? Neem contact op met Kim Provoost via kimprovoost@impulszeeland.nl

 

Lees meer informatie en bekijk de voorwaarden >>