De ontwikkelingen in schone energie gaan hard. Zeeland biedt volop mogelijkheden om de groene hub voor Europa te zijn, maar daarvoor moeten we innoveren, verbinden en Zeeland profileren. Dat kan niet zonder jouw bijdrage, visie en commitment.

Ontbijtsessie

Daarom organiseert Energy Port Zeeland dit jaar op donderdag 15 september 2022 een ontbijtsessie in samenwerking met North Sea Port. Een mooie start om na de zomer weer bij te praten over de ontwikkelingen en kansen in offshore wind, waterstof en mobiliteit in en rondom de havens van North Sea Port en de Kanaalzone en natuurlijk kansen voor uw onderneming.

Programma

  • Gedeputeerde Jo-Annes de Bat verzorgt de opening en neemt je mee in ambitie en missie van Zeeland m.b.t. renewable energy.
  • Aansluitend interviewt Jeroen Verschelling, North Seaport, Volt H2, Sagro en Fieldlab Zephyros. Je krijgt de gelegenheid om vragen te stellen.
  • We sluiten af met een interactieve paneldiscussie waaraan je kunt deelnemen. Ook Zeeuwse kennisinstituten en Smart Delta Resources zijn hier vertegenwoordigd.

Aanmelden

Dit energieke ontbijt vindt plaats in de Mariahoeve in Nieuwdorp. Er is beperkte capaciteit, voorinschrijvingen hebben voorrang.

Aanmelden kan via Energy Port Zeeland

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag verder. Ga met ons in gesprek!

Wil jij meer weten over de kansen en de ontwikkelingen en kansen in offshore wind, waterstof en mobiliteit in en rondom de havens van North Sea Port en de Kanaalzone? Of over voor de voordelen van lidmaatschap van Energy Port Zeeland?

Neem dan contact op met projectmanager Remco de Rijke.

Remco de Rijke

Projectmanager Logistiek en Energie