Goede contacten met ondernemers

Om ondernemers zo goed mogelijk te ondersteunen, gaan wij regelmatig het gesprek met ze aan. Zo organiseerden we op 25 januari een meet-up om de behoeftes in de sector op te halen. Minke Rabaut, projectmanager Impuls Zeeland:

“We willen de sector zo optimaal mogelijk ondersteunen en gaan daarom graag met ondernemers in gesprek over de behoeftes en wensen die zij hebben. Op die manier kunnen we echt een helpende hand bieden.”

Ondersteuning bij uitdagingen

Tijdens de meet-up zijn we met elkaar in gesprek gegaan over toekomstige uitdagingen in de sector. Welke thema’s gaan een belangrijke rol spelen? Waar ligt de focus van ondernemers in de sector? En op welke manier kunnen we de sector het best bereiken?

Toerisme een topsector

Toerisme is belangrijk voor de Zeeuwse economie. Maar ook voor de leefbaarheid en werkgelegenheid in de regio. We hebben als regio belang bij een toekomstbestendige vrijetijdssector. Gedeputeerde Dick van der Velde sloot namens Provincie Zeeland aan bij de meet-up.

“Ondernemers komen allerlei uitdagingen tegen op hun pad . Hier kunnen Impuls Zeeland, HZ Kenniscentrum Kusttoerisme en TOZ een belangrijke ondersteunende rol spelen. Daarom doe ik hierbij een oproep aan ondernemers om aan te geven waar ze hulp bij nodig hebben.”

Ga met ons in gesprek

Ben jij toeristische mkb-ondernemer en ben je op zoek naar inspiratie, ondersteuning of financiering voor de doorontwikkeling van jouw bedrijf? Ga met ons in gesprek en ontdek hoe wij jou kunnen helpen.

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag verder

Wil jij innoveren en vernieuwen op jouw bedrijf? Misschien kunnen wij jou wel helpen. Ga met onze projectmanagers in gesprek voor de mogelijkheden.

Minke Rabaut

Projectmanager Vrijetijdseconomie

Stefan Coppoolse

Projectmanager Vrijetijdseconomie

Kim Provoost

Projectmanager Vrijetijdseconomie

Lise de Nooijer-Hekhuis

Junior Projectmanager Vrijetijdseconomie