do, 25-06-2020, 14:13
Nieuwsbericht
FACET

Ook aan de slag met circulaire oplossingen in de toeristische sector? 

Natuurlijk ben je altijd druk bezig met de toekomst van jouw bedrijf. Verduurzaming biedt daarbij allerlei kansen. Wil je slimme oplossingen voor je afval? Wil je de kosten voor je plastic-/en verpakkingsmateriaal reduceren? Kan de levensduur van terrasmeubilair worden verlengd? Wil je een circulair vakantiehuis bouwen? 

FACET

Heb je ook dit soort vraagstukken? Maar ontbreekt het je aan de tijd en/of kennis om deze gedachten om te zetten in een concreet plan? Doe dan mee aan het FACET innovatietraject met deskundige begeleiding en een advies op maat. Vanuit het project FACET bieden wij 20 Zeeuwse ondernemers in de toeristische en vrijetijdssector een duwtje in de rug met een persoonlijk innovatietraject. Tijdens het innovatietraject wordt gekeken naar circulaire oplossingen in uw bedrijf.  

Meedoen?

Dien jouw vraag uiterlijk 1 november 2020 bij ons in. De ondernemers met de beste ideeën worden uitgenodigd om een toelichting te komen geven.  Na goedkeuring van de aanvraag ga je samen met een adviseur aan de slag. Gezamenlijk maken jullie een plan om een circulaire oplossing in jouw bedrijf te realiseren. De selectiedagen vinden plaats in november 2020. Ontwikkelen van het plan start in december 2020 zodat jij vanaf de zomer 2021 aan de slag kunt. 

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. FACET is een Europees project gericht op het stimuleren van een lineaire naar een circulaire economie bij MKB-bedrijven in de toeristische en vrijetijdssector in Nederland, België, Frankrijk en Engeland. In Zeeland wordt FACET uitgevoerd door Economische Impuls Zeeland en HZ University of Applied Sciences (Kenniscentrum Kusttoerisme). 

Meld hier aan!

FACET wordt mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Europese Interreg Twee Zeeën-programma en Provincie Zeeland.