21-03-2019

Werksessie Symbiosis4Growth

Donderdag 21 maart vindt de werksessie Symbiosis4Growth plaats in Wemeldinge.

Aanbieden reststromen en overcapaciteit

Tijdens deze kosteloze bijeenkomst kunnen Zeeuwse en West-Brabantse bedrijven elkaar reststromen of overcapaciteit aanbieden, dit kan biomassa zijn, proceswater, hoog- of laagwaardige reststromen, maar ook personeel of apparatuur. Circa 15-30 West-Brabantse en Zeeuwse bedrijven gaan tijdens de bijeenkomst actief op zoek naar concrete samenwerkingsmogelijkheden die kunnen leiden tot kostenbesparing, een positieve bijdrage leveren aan het milieu en innovatie stimuleren.Veel ondernemers (ook Zeeuwse), hebben al met succes gebruik gemaakt van deze aanpak, die onder deskundige begeleiding van projectmanagers van Impuls Zeeland en REWIN West-Brabant staat.

Datum: 21 maart 2019
Tijd: 17.00 uur
Locatie: Gasterij Schouddee, Schouddeeweg 1, Wemeldinge

Matches tussen bedrijven

Door met elkaar in gesprek te gaan over wat ieder over heeft en wat ieder zou kunnen gebruiken, ontstaan er matches tussen bedrijven en daarmee interessante kansen voor u en bedrijven in uw omgeving.

Wat is Symbiosis4Growth?

Symbiosis4Growth is een samenwerkingsplatform om industriële symbiose voor het MKB in West-Brabant en Zeeland te versnellen en realiseren. Het doel van dit platform is om bedrijven aan elkaar te koppelen om (rest)materialen, energie, kennis, capaciteit, faciliteiten en innovatie met elkaar uit te wisselen. Kijk voor meer informatie op  www.symbiosis4growth.nl