23-06-2021

[Webinar] Wie niet met circulariteit bezig is, bestaat straks niet meer

De Regionale Ontwikkelingsmaatschappijen organiseren een webinar onder leiding van Jeroen Smit met betrekking tot circulair ondernemen. 

Datum: Woensdag 23 juni 
Tijd: 16.00 - 17.15 uur
Locatie: Online (link volgt na aanmelding)


Het webinar vindt plaats op woensdag 23 juni van 16:00 uur tot 17:15 uur. Dit webinar wordt georganiseerd voor medewerkers van de ministeries van Financiën en EZK, Provincies, relaties uit het ecosysteem van de ROM's, Invest-NL en voor portfoliobedrijven van de ROMs. 

Inhoud webinar

In 2050 moet onze economie helemaal circulair zijn, in 2030 willen we halverwege zijn. Een gigantische klus en vooral: een ingrijpende verandering van ons huidige lineaire economische systeem. Auping en Vepa lopen hierbij voorop, directeuren Jan Joost Bosman en Jan Willem de Kam leggen uit wat er in de keten moet gebeuren, bij banken en welke rol de overheid volgens hen moet spelen.  Een inspirerende ontmoeting onder leiding van schrijver Jeroen Smit (de Prooi, het Grote Gevecht) die er ten diepste van overtuigd is dat bedrijven die stellen vooral op de wereld te zijn om geld te verdienen, straks geen bestaansrecht meer hebben. 

Aanmelden

Via de website van ROM Nederland kunt u zich rechtstreeks aanmelden. Tevens kunt u bij aanmelding aangeven welke vragen u wilt stellen. Uw vragen kunt u ook tijdens het webinar stellen via de chat. Voorafgaand aan het webinar ontvangt u een link voor deelname.