04-02-2020

Octrooicentrum NL houdt spreekuur bij Impuls

Octrooicentrum NL en Impuls gaan samenwerken. Eén dag per kwartaal houdt Octrooicentrum NL spreekuur bij Impuls in Vlissingen. Op 4 februari is de volgende sessie gepland van 10.00 tot 17.00 uur.

Datum: 4 februari 2020
Tijd: Tussen 10.00 - 17.00 uur
Locatie: Impuls Zeeland, Edisonweg 37 D1, Vlissingen

Advies over intellectueel eigendom

Tijdens deze dag kunnen ondernemers een uur lang in gesprek gaan met regio-adviseur Karen Kraan-Sam. Zij geeft advies over het intellectueel eigendom, dat het beste past bij de activiteiten van de ondernemer. Aan dit gesprek zijn geen kosten verbonden.

Intellectueel eigendom gaat niet alleen over octrooi (of patent), maar tevens over merkrecht, auteursrecht en handelsnaamrecht. De advisering is dus breed ingestoken en niet alleen gericht op octrooirecht. Daarnaast biedt het Octrooicentrum toegevoegde waarde door te ondersteunen bij een zoektocht in de octrooidatabase. Zij hebben hier meer ervaring mee en doen dit kosteloos.
 

Kosteloos aanmelden

Voor de volgende sessie op 4 februari zijn nog plaatsen voor ondernemers beschikbaar. Heb je interesse om hier gebruik van te maken? Stuur dan een mail naar jordisuurmond@impulszeeland.nl of 06 13754074.