05-06-2018

Invest in Zeeland op de PROVADA

Invest in Zeeland bezoekt 5-7 juni 2018 de PROVADA in de RAI in Amsterdam, de grootste vastgoedbeurs van Nederland. Daar promoten we Zeeland als aantrekkelijke vestigingslocatie voor bedrijven. Op woensdag 6 juni, de drukste beursdag, vragen we samen met afgevaardigden van de gemeente Terneuzen en havenbedrijf North Sea Port specifiek aandacht voor de Kanaalzone tussen Gent en  Terneuzen, die veel interessante ontwikkelkansen te bieden heeft. 

Waarom de PROVADA interessant is voor Invest in Zeeland

De vastgoedpartijen, bouwers en ontwikkelaars die op deze beurs aanwezig zijn, zijn belangrijke contacten voor Invest in Zeeland. Zij zijn immers vaak in contact zijn met bedrijven die mogelijk op zoek zijn naar een nieuwe vestigingslocatie of uitbreidingslocatie in Nederland. Invest in Zeeland bezoekt de beurs om gericht dit belangrijke netwerk te spreken en nieuwe contacten op te doen, hen te laten zien wat Zeeland bedrijven te bieden heeft en natuurlijk uiteindelijk nieuwe investeringen naar Zeeland te halen. 

Maak een afspraak met ons tijdens de PROVADA

Bent u ook aanwezig bij de PROVADA en benieuwd naar de mogelijkheden in Zeeland? Wij vertellen u er graag meer over. Neem contact met ons op via 0900-330 3300 of info@investinzeeland.com