Agenda

Energietransitie vrijetijdssector

28-09-2021

Energietransitie en de vrijetijdssector Wat kun je als toeristisch ondernemer doen rond de energietransitie? Energietransitie. Een belangrijk thema op de Zeeuwse agenda en dus ook voor ondernemers in de vrijetijdssector.

Lees meer

Klimaatverandering en toerisme

05-10-2021

Klimaatverandering, wat betekent dit voor de toeristische sector? Start met klimaatbestendig ondernemen Het klimaat verandert.

Lees meer

Impuls on Tour

06-10-2021

Impuls on Tour vrijetijdssector Een tour speciaal voor jonge ondernemende professionals in de vrijetijdssector De vrijetijdssector is dynamisch. Bedrijven moeten continu innoveren en doorontwikkelen om de markt bij te blijven.

Lees meer

Duitse cultuurtraining

07-10-2021

Duitse cultuur- en taaltraining Nederland en Duitsland zijn belangrijke handelspartners. Maar Nederlanders zijn geen Duitsers, de Duitse markt is de Nederlandse niet. Dus waar begin je wanneer je zaken met Duitsland wilt doen?

Lees meer

Duitse taaltraining

13-10-2021

Nederland en Duitsland zijn belangrijke handelspartners. Maar Nederlanders zijn geen Duitsers, de Duitse markt is de Nederlandse niet. Dus waar begin je wanneer je zaken met Duitsland wilt doen?

Lees meer

Jaarcongres Zeeland Connect

14-10-2021

Jaarcongres Zeeland Connect Vanuit het Industrieel Museum in Sas van Gent biedt Zeeland Connect je op 14 oktober 2021 een boeiend jaarcongres aan.

Lees meer

Symposium Hospitality Pact

20-10-2021

Symposium Hospitality Pact Hospitality kampt met arbeidsmarktprobleem Ondernemers in de Zeeuwse toeristische sector zijn van harte welkom op het symposium over het Hospitality Pact.

Lees meer

Digitaal Doen Zeeland: Technologie en robotica

20-10-2021

Digitaal Doen Zeeland: Technologie en robotica Technologie en robotica veroveren de wereld.

Lees meer

Data-analyse vrijetijdssector

02-11-2021

Data-analyse: een schat aan informatie De voordelen van data-analyse voor de vrijetijdssector Kennis is macht. Een niet onbekend gezegde. Door gegevens uit verschillende bronnen te verzamelen krijg je meer inzicht in gasten.

Lees meer

Toeristische Ontmoetingsdag 2021

24-11-2021

Toeristische Ontmoetingsdag 2021 Eind dit jaar wordt de Toeristische Ontmoetingsdag weer georganiseerd: hét netwerk event van en voor toeristisch Zeeland. Kom jij ook? Zet de datum alvast in je agenda.

Lees meer