Agenda

[Digitale inspiratiereis] Zeeland circulair: inspiratie opdoen bij collega’s

06-10-2020

[Digitale inspiratiereis] Zeeland circulair: inspiratie opdoen bij collega’s Benieuwd naar inspirerende, Zeeuwse voorbeelden van circulair bouwen in de vrijetijdssector? Meld je dan nu aan voor de digitale inspiratiereis.

Lees meer

[Webinar] Exportkansen voor mbk naar de Duitse chemische industrie

08-10-2020

Online Factfinding Seminar – De Duitse chemische industrie Met een omzet van 200 mld euro is de Duitse chemisch-farmaceutische Industrie goed voor een kwart van de omzet van de Europese industrie.

Lees meer

[Bijeenkomst] Brandveiligheid en milieu

13-10-2020

[Bijeenkomst] Brandveiligheid en milieu Dat een bedrijf veilig moet zijn is logisch, maar wat zijn de regels precies en waar kan op gecontroleerd worden?

Lees meer

[Bijeenkomst] Volledig elektrisch?

20-10-2020

[Bijeenkomst] Volledig elektrisch? Ons elektriciteitsverbruik neemt voorlopig alleen maar toe. Het gasverbruik moet naar 0 en gasten komen steeds meer met elektrische auto’s.

Lees meer

[Webinar] Bedrijfsovername en bedrijfsbeëindiging

27-10-2020

[Webinar] Bedrijfsovername en bedrijfsbeëindiging Ben je op het punt gekomen je bedrijf over te dragen of misschien wel te beëindigen? Hoe doe je dit op de juiste wijze en wat komt hier zoal bij kijken?

Lees meer

[Bijeenkomst] Ontwerpen met het landschap in relatie tot de Zeeuwse Kustvisie

03-11-2020

[Bijeenkomst] Ontwerpen met het landschap in relatie tot de Zeeuwse Kustvisie De natuur is een van de belangrijkste selling points van Zeeland.

Lees meer

[Webinar] Maatschappelijke bijdrage: meer met de omgeving

10-11-2020

[Webinar] Maatschappelijke bijdrage: meer met de omgeving Een goede buur is goud waard.

Lees meer

[Webinar] Robotisering

17-11-2020

[Webinar] Robotisering Van autonome stofzuiger en grasmaaier tot bediening door een robot, langzaam zien we ook in de toeristische sector robotisering op treden.

Lees meer

[Bijeenkomst] De toekomst van de waterrecreatie

24-11-2020

[Bijeenkomst] De toekomst van de waterrecreatie Tot voorkort was er een krimp in het aantal verkochte recreatieve boten. Door Corona bleven veel mensen in eigen land en keerde het sentiment.

Lees meer

[Bijeenkomst] Hoe ga ik binnen mijn bedrijf om met klimaatverandering?

01-12-2020

[Bijeenkomst] Hoe ga ik binnen mijn bedrijf om met klimaatverandering? Het weer wordt steeds extremer. Extreme temperaturen en droogte, stormen, hevige hoosbuien en extreem koude winters komen steeds vaker voor.

Lees meer