Een expert voor integrale planontwikkeling

Wij helpen toeristische ondernemers met de planvorming van hun bedrijf. Hiervoor hebben we in onze projecten speciale planvormingsvouchers voor. Dit is een middel waarmee ondernemers een team van experts kunnen inzetten voor de ontwikkeling van een toekomstvisie voor het bedrijf. De kosten van de experts kunnen tot maximaal € 25.000 (excl BTW) worden vergoed waarvan de ondernemer 50% zelf moet betalen.

Accepteer marketing cookies om de video te bekijken.

Aansluiten bij belangrijke uitdagingen

De planvormingsvouchers zijn bedoeld voor plannen de aansluiten bij de uitdagingen waar de Zeeuwse sector voor staat, zoals de energietransitie, klimaatadaptatie, biodiversiteit en digitalisering. Natuurlijk moeten de plannen ook passen binnen bestaande regiovisies, zoals de Kustvisie en de Veerse Meer visie. Zo werken we samen aan het toekomstbeeld dat Zeeland voor ogen heeft.

"Ik zou de ondersteuning van Impuls Zeeland zeker aanraden aan andere ondernemers. Het traject helpt om uit de dagelijkse routine te ontsnappen en echt goed na te denken over de toekomst van je bedrijf". De Beackermat, Westdorpe

Succesvolle ervaringen van ondernemers

Al veertien ondernemers zijn succesvol aan de slag gegaan met de planvormingsvouchers. Met de ondersteuning hebben zij stappen kunnen maken en soms net dat duwtje in de rug gekregen om de stap naar realisatie te maken. Wij gingen bij twee ondernemers op bezoek om hun ervaring met planvorming vast te leggen.

Bekijk de ondernemersverhalen
Neem contact met ons op.

Wij helpen je graag verder.

Wil jij vernieuwen of innoveren binnen jouw bedrijf? Of ben je op zoek naar hulp bij de ontwikkeling van een plan voor de toekomst van jouw bedrijf? Ga met onze projectmanagers in gesprek en bespreek hoe wij jou kunnen helpen.

Minke Rabaut

Projectmanager Vrijetijdseconomie

Kim Provoost

Projectmanager Vrijetijdseconomie