Emerson

Pitch door Danny Vandeput, Business Development Manager Plant Modernization Solutions Benelux. Emerson is de wereldwijde grootmacht in technologie, software en techniek die de industrie gezonder, veiliger, slimmer en duurzamer maakt.

Emerson demonstreert hoe zij met hun combinatie van Cisco WiFi en Wireless HART technologie data kunnen verzamelen en deze kunnen omzetten tot informatie door gebruik van algoritmes. Via een tablet en met behulp van Mobile Worker technologie is het mogelijk om vanuit de field onmiddellijk toegang te verkijgen tot nuttige gegevens.

Daarnaast zullen zij verschillende demonstratieopstellingen tonen die zijn uitgerust met diverse sensoren die via wireless HART technologie draadloos verbonden zijn met het Emerson platform. Zo kan op afstand gemonitord worden of corrosie optreedt en of steamtraps naar behoren werken, en wordt procesdata inzichtelijk gemaakt.

Skyebase

Pitch door Jean-Louis Weemaes, CEO en co-founder van Skyebase.

Skyebase optimaliseert en digitaliseert inspectieprocessen door drones, robots en Artificial Intelligence te combineren in de industrie, infra en containerterminals.

Inhoud: Hoe wordt Artificial Intelligence ingezet om visuele inspecties met drones en robots veiliger, beter en sneller te laten verlopen?

KV-Techniek

Pitch door Bastiaan Krijger, Directeur KV-Techniek.

KV-Techniek ontwikkelt en levert automatiseringsoplossingen in de vorm van robots die bijdragen aan kostenreductie, hogere productiviteit en meer bedrijfszekerheid.

Inhoud: Hoe pas je robots toe in je productieomgeving, waar moet je rekening mee houden, wat zijn de tips van de expert?

Terug naar Demo XXL eventpagina en aanmeldformulier