Grootbedrijf en op zoek naar een circulaire of biobased oplossing?

Ben jij op zoek naar een biobased of circulaire oplossing voor een bestaand probleem? Sta je open voor co-creatie en wil je via open innovatie samenwerken met mkb’ers en/of start-ups? Wil jij samen stappen zetten op weg naar een duurzamere wereld? Dan is BioVoice het juiste programma voor jou. Gerenommeerde bedrijven als Cosun, Dow en Cargill gingen je voor.

Start-up of mkb’er met een oplossing?

Hoe vind ik afnemers? Hoe realiseer ik proof of concept? Wat levert het mij op? Dát houdt jou als scale-up of start-up bezig. En dat is precies waarom je mee zou moeten doen met BioVoice.
Je hebt namelijk een grote kans om nieuwe business te genereren voor jouw oplossing, idee of product. En BioVoice zorgt ervoor dat het proces ernaar toe minder inspanning vergt èn minder risico’s met zich meebrengt.

Rol Impuls Zeeland

De rol van Impuls Zeeland binnen dit project is om challenges op te halen bij grootbedrijven en het scouten van mkb-ers, start-ups en scale-ups om mee te doen. En daarnaast niet in het BioVoice-programma passende vraagstukken onder te brengen in andere Impuls-programma’s en projecten, zoals Symbiosis for Growth.

Partners in het project

De initiatiefnemers van BioVoice zijn REWIN West-Brabant, Green Chemistry Campus, de provincie Noord-Brabant en Rabobank. Dockwize, Impuls Zeeland, Centre of Expertise Biobased Economy en Midpoint Brabant zijn als partner aangesloten voor de uitvoering. BioVoice wordt mogelijk gemaakt door financiële bijdragen van de Regio Deal Midden- en West-Brabant, Provincie Noord-Brabant, Provincie Zeeland en Rabobank.