Een expert die helpt

Wij vinden, net als enkele gemeenten, het belangrijk dat toeristische mkb-ondernemers hulp krijgen bij innoveren. Daarom bieden we innovatievouchers aan. Met een voucher krijg je een financiële bijdrage om een expert in te schakelen die jou helpt vragen over innovatie te beantwoorden.

Accepteer marketing cookies om de video te bekijken.

Krijg antwoord op vragen

Met een innovatievoucher kun je een adviseur of expert inschakelen die helpt bij vragen over innovatie. Hoe begin ik met het opstellen van een toekomstvisie? Op welke manier kunnen wij ons bedrijfsmodel aanpassen? Kunnen we ons bedrijf vergroenen? De vouchers bieden bij deze vragen een helpende hand.

Voordelen van de voucher

  • Je verlaagt de kosten voor extern advies. De voucher is namelijk een financiële bijdrage van 50% en bedraagt maximaal € 5.000.
  • Met ons breed netwerk helpen wij jou bij het vinden van de experts of adviseurs.
  • Wij brengen je in contact met andere ondernemers die ook werken aan innovatie. Je vergroot dus ook jouw netwerk.

Lilian en Stefanie, Minicamping Werendijke

Minicamping Werendijke maakte gebruik van de innovatievoucher en ging aan de slag met o.a. een doelgroep-analyse.

“Het innovatietraject heeft onze ideeën concreet gemaakt en ons ook op nieuwe ideeën gebracht. Het rapport blijft in de toekomst altijd enorm waardevol. Vooral de doelgroep-analyse. We waren zelf nooit op het idee gekomen om onze doelgroep in kaart te brengen, maar hier kunnen we onze gehele bedrijfsvoering op gaan richten. Dat is fantastisch.”

Hoe werkt het?

Elk toeristische mkb-bedrijf (verblijfsrecreatie, horeca, dagattracties en watersportbedrijven) kan zich aanmelden voor een intakegesprek. Tijdens een intakegesprek kijken we samen naar jouw idee of vraag over innovatie. We bespreken de mogelijkheden en kijken of een voucher past bij jouw vraag.

Ga met ons in gesprek

Heb jij ideeën voor de doorontwikkeling van jouw bedrijf? Of heb je al een specifieke vraag over innovatie? Neem contact met ons op. Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

In 2023 zijn er in zijn er voor twee gemeenten innovatievouchers beschikbaar:

Download de voorwaarden en criteria voor een voucher binnen gemeente Kapelle.

Download de voorwaarden en criteria voor een voucher binnen gemeente Schouwen-Duiveland.

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag verder

Benieuwd of de innovatievouchers iets voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met één van onze projectmanagers en vraag een intake gesprek aan.

Als gemeente ook innovatievouchers aanbieden aan toeristisch ondernemers? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en help de ondernemers in jouw gemeente.

Minke Rabaut

Projectmanager Vrijetijdseconomie

Kim Provoost

Projectmanager Vrijetijdseconomie

Helen Roskam

Projectmanager Vrijetijdseconomie

Stefan Coppoolse

Projectmanager Vrijetijdseconomie